Home TOP NEWS Γνωρίζουν την ανάγκη για βελτίωση

Γνωρίζουν την ανάγκη για βελτίωση

 


Οι Μπρούνο Νασιμέντο και Γκέοργκε Φλορέσκου, είναι από τους ποδοσφαιριστές που δέχθηκαν ως τώρα πιο σκληρή κριτική από τον κόσμο και τα μέσα. Για τον ένα λόγο ή τον άλλο, δεν έχουν καταφέρει φέτος να βοηθήσουν όσο αναμενόταν και αυτό στοιχίζει στους ίδιους και στο σύνολο. Τόσο ο Τζέο Φλόρες μιλώντας στη σελίδα μας, όσο και ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός μιλώντας στο protathlima.com, αναγνώρισαν πως δεν έπαιξαν αυτό που περίμεναν και μπορούν.

Το γεγονός πως αντιλαμβάνονται πως έχουμε πολύ υψηλότερες απαιτήσεις από αυτούς είναι οπωσδήποτε θετικό. Ακόμα καλύτερα βέβαια θα είναι να δούμε στο γήπεδο αποφασιστικότητα για βελτίωση και προσπάθεια να ανεβούν βοηθώντας και το σύνολο. Αγωνίζονται και οι δύο σε θέσεις που έχει διαγνωσθεί αδυναμία και που σύμφωνα με τον Τζον Κάρβερ θα γινόταν σκληρή δουλειά κατά τη διάρκεια της διακοπής. Ελπίζουμε με την επανέναρξη να παρουσιαστούν και οι δύο αλλαγμένοι προς το καλύτερο.

Κακά παιχνίδια κάνουν όλοι οι ποδοσφαιριστές, αν είναι λίγα και μεμονωμένα δεν υπάρχει πρόβλημα. Ο Φλορέσκου και ο Νασιμέντο μπήκαν στραβά στη χρονιά και καλούνται να ανέβουν και να αποδείξουν τι αξίζουν. Τους έχουμε ανάγκη, το έχουν ανάγκη και οι ίδιοι.