Home TOP NEWS Κύριοι, εκπροσωπείτε την ΟΜΟΝΟΙΑ

Κύριοι, εκπροσωπείτε την ΟΜΟΝΟΙΑ

Είναι στιγμές που νιώθουμε πως πιο πολύ από τις τραγικές εμφανίσεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, μας ενοχλούν οι αντιδράσεις των πρωταγωνιστών στην απογοήτευση και την απόγνωση του κόσμου. Ο Τζον Κάρβερ έφυγε από τη διάσκεψη τύπου, άλλοι μιλάνε για υπερβολική πίεση και άλλοι λένε πως δεν καταλαβαίνουν γιατί γίνεται όλο αυτό αφού κερδίζουμε. Οι βαθμοί δεν αλλάζουν την ουσία που είναι πως η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν αποδίδει αυτά που θα έπρεπε, αυτά που μας υποσχέθηκαν. Και αν δεν το καταλαβαίνουν οι πρωταγωνιστές, το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο και από όσο φαίνεται.


Κύριοι, εκπροσωπείτε την ΟΜΟΝΟΙΑ. Εκπροσωπείτε μια τεράστια ομάδα η οποία πρέπει επιτέλους να γυρίσει σελίδα. Ο πήχης ψηλώνει απότομα αυτή την εβδομάδα και το ίδιο απότομα πρέπει να ανέβει η απόδοση και η διάθεση όλων όσων αποτελούν το πράσινο οικοδόμημα αν είναι να έχουμε ελπίδες να τον ξεπεράσουμε. Δεν είναι δυνατόν να σοκάρονται κάποιοι από τις αντιδράσεις, όταν πετάξαμε βαθμούς με δυο χωριά (μεταφορικά και κυριολεκτικά). Δεν είναι δυνατόν να τους κάνει εντύπωση η γιούχα, όταν μας έβαλε μες το γκρεμό η Καρμιώτισσα! Αντιλαμβάνεστε τις απαιτήσεις;

Αυτή την εβδομάδα το πρόγραμμα λέει Απόλλωνας στο Τσίρειο. Με κενά ή όχι το ρόστερ, με αγωνιστικές αδυναμίες ή όχι η ομάδα, απαιτούμε να τους δούμε όλους αποφασισμένους για το διπλό. Απαιτούμε να δούμε πως αντιλαμβάνονται στη σημασία του να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και να αποδείξουν πως κινούνται προς την σωστή κατεύθυνση. Χρησιμοποιήστε την αντίδραση του κόσμου σαν κίνητρο για βελτίωση και θα τον κερδίσετε. Αρκεί να δει πως αντιλαμβάνεστε πως εδώ είναι ΟΜΟΝΟΙΑ.