Home TOP NEWS Match Report: Ξανά τραγική, ξανά πεταμένοι βαθμοί

Match Report: Ξανά τραγική, ξανά πεταμένοι βαθμοί

Σαν να μην πέρασε μια μέρα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ παρότι την ευνόησε η εξέλιξη του σκορ και μπήκε νωρίς μπροστά, ήταν κακή και έμεινε στην ισοπαλία με μια απλά υποφερτή Δόξα. Παρότι αμυντικά η εικόνα ήταν καλύτερη από ότι πριν, σε θέματα ανάπτυξης τα πράγματα ήταν αποκαρδιωτικά. Μια Δόξα που δεν πίστευε πως μπορούσε να διεκδικήσει κάτι μέχρι το 65′ φεύγει με βαθμό από το ΓΣΠ.


Α΄ημίχρονο

Με τις αναμενόμενες αλλαγές παρέταξε την ομάδα ο Κάρβερ, αλλά σταθερό το σχηματισμό 4-2-3-1. Στο 9′ αφού η ΟΜΟΝΟΙΑ αναπτύχθηκε σωστά σε 1-2 φάσεις, ήρθε η πρώτη μεγάλη ευκαιρία από κόρνερ. Ο Κλέιτον εκτελεστής, ο Ντάρμπισαϊαρ σκόραρε με το κεφάλι, με το ρεφ να υποδεικνύει φάουλ του Ματ στον Νέγκρι. Στο 12′ ήρθε και δεύτερη μεγάλη ευκαιρία. Ο Αγκέγιεφ εκμεταλλεύτηκε κακό γύρισμα του Ρόντι, βγήκε φάτσα με το Νέγκρι, αλλά πλάσαρε άουτ.

Τελικά το σκορ άνοιξε πριν το 20λεπτο. Ο Σέρινταν έβγαλε μακρινή μπαλιά στον Ντάρμπισαϊαρ που πέρασε στο σπριντ τον Πόλο. Ο αμυντικός της Δόξας τον ανέτρεψε και ο Τσούκκας υπέδειξε την εσχάτη των ποινών. Εκτελεστής του πέναλτι ο Σέρινταν και 1-0 για την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Το επόμενο δεκάλεπτο ήταν μάλλον ανούσιο μέχρι που στο 27′ ο Σέρινταν απείλησε με μακρινό σουτ, αλλά είδε τη μπάλα να φεύγει λίγο άουτ. Ίδια κατάληξη είχε άλλο ένα μακρινό σουτ αυτή τη φορά από τον Όρσουλιτς, 2 λεπτά μετά. Η μόνη απειλή για τη Δόξα ήρθε με μακρινό σουτ του Ετμάρ που απέκρουσε ο Παναγή με ευκολία. Σκορ ημιχρόνου 1-0.

Β’ ημίχρονο

Χωρίς αλλαγές στο Β’ ημίχρονο οι δυο ομάδες. Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία άργησε να έρθει, αλλά ήταν όμορφη. Στο 57′ ο Σοϊλέδης έκανε εξαιρετική ενέργεια από αριστερά, έκανε σέντρα, ο Ντάρμπισαϊαρ τη κεφαλιά ψαράκι, αλλά είδε τη μπάλα να σταματάει στο δοκάρι.

Θα περίμενε κανείς ότι η φάση θα βοηθούσε την ΟΜΟΝΟΙΑ, αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε. Η ομάδα μας δεν ήταν καλή και όσο περνούσε ο χρόνος η Δόξα που μέχρι το 65′ αδυνατούσε να απειλήσει, άρχισε να πιστεύει. Σαν αποτέλεσμα στο 71′ ο Γκόμες έκανε σουτ από καλό σημείο, ευτυχώς άουτ. Στην επόμενη απειλή όμως, τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Στο 75′ ο Ρόντι άδειασε δυο αμυντικούς και με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής, νίκησε τον Παναγή φέρνοντας το ματς στα ίσα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έβαλε δύσκολα στον εαυτό της και είχε 15 λεπτά να αντιδράσει.

Μέχρι το 85′ καμία αντίδραση δεν ήρθε. Αντίθετα ήταν η Δόξα που είχε την καλύτερη ευκαιρία, με το Φοφανά να αδειάζει 3 (!!!) αμυντικούς μας, να μπαίνει στο κουτί, αλλά να σουτάρει άουτ. Στο επόμενο λεπτό, η ΟΜΟΝΟΙΑ μπήκε απειλητικά στο κουτί αλλά το σουτ του Σέρινταν απέκρουσε εύκολα ο Νέγκρι.

Θα περίμενε κανείς πως η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πίεζε στο τέλος, ούτε καν αυτή η πίεση δεν ήρθε όμως και μοιραία το ματς έληξε 1-1.

Συμπερασματικά

Δεν υπάρχουν πολλά να λεχθούν, αυτό που είδαμε σήμερα δεν είναι ΟΜΟΝΟΙΑ. Κι αν το βλέπαμε μόνο σήμερα ίσως να βρίσκαμε θετικά να κρατηθούμε, αλλά δεν βλέπουμε πρόοδο. Δεν ξέρουμε πραγματικά τι μπορεί να γίνει.