Home TOP NEWS Μάτια και μυαλό σε Εθνική και ΟΜΟΝΟΙΑ

Μάτια και μυαλό σε Εθνική και ΟΜΟΝΟΙΑ

Δύο είναι τα σημαντικά παιχνίδια αυτή τη βδομάδα. Πρώτα αυτό της Εθνικής την Τρίτη κόντρα στο Βέλγιο, εκεί που η Κύπρος θα προσπαθήσει να δει στα μάτια ένα μεγάλο αντίπαλο και να πάρει η ρεβάνς για τις 2 ήττες στα προκριματικά του Euro 2016 και μετά αυτό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με τη Δόξα το Σάββατο. Φυσικά περισσότερη έμφαση δίνουμε στα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, λόγω μεγέθους του αντιπάλου, χρονικής προτεραιότητας και πράσινης παρουσίας, ενδιαφέρον παρουσιάζει και το ματς της Τρίτης.


Ξεκινώντας από το ματς της Κύπρου και του Βελγίου λοιπόν, μετά τον αποκλεισμό του Δημήτρη Χριστοφή λόγω τραυματισμού, ο μοναδικός παίκτης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην αποστολή είναι ο Κωνσταντίνος Παναγή. Ο πράσινος τερματοφύλακας, αναμένεται να κάτσει κάτω από τα δοκάρια της Εθνικής και πρέπει να έχει τα μάτια του δεκατέσσερα, αφού θα του επιτίθενται παίκτες όπως ο Αζάρ, ο Λουκακού και ο Ντε Μπράινε. Η Κύπρος έχει γενικά δύσκολο έργο και πρέπει όλοι να υπερβάλουν εαυτό.

Από κει και πέρα, όπως προαναφέραμε περισσότερο στο μυαλό μας είναι το ματς του Σαββάτου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Η ομάδα μας ξεκινάει σήμερα προετοιμασία μετά το διήμερο ρεπό, μετράει κάποιες απουσίες, αλλά στοχεύει να επιστρέψει στις επιτυχίες και κατά προτίμηση με καλή απόδοση. Ο Τζον Κάρβερ ετοιμάζει σημαντικές αλλαγές σε όλες τις γραμμές, αφού η εικόνα πρέπει να σουλουπωθεί επειγόντως, ενώ είναι περιττό να πούμε πως κανένα αποτέλεσμα πέραν της νίκης δεν είναι αποδεκτό.