Home TOP NEWS Μαζί με τη στήριξη, έρχονται οι υποχρεώσεις

Μαζί με τη στήριξη, έρχονται οι υποχρεώσεις

Ένιωσαν για άλλη μια φορά τη στήριξη και την αγάπη του κόσμου οι παίκτες ψες. Εκατοντάδες ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ έδωσαν το παρόν τους στο Hilton Park, αποθέωσαν τους ποδοσφαιριστές κατά την παρουσίαση τους και φρόντισαν να φωτογραφηθούν μαζί τους με το τέλος της. Οι παίκτες μας υπόγραψαν δεκάδες αυτόγραφα και αντιλήφθηκαν τη δύναμη του κόσμου. Και όλα αυτά, ενώ το ξεκίνημα μας στο πρωτάθλημα δεν ήταν ιδανικό, με την εικόνα να μην ικανοποιεί μέχρι τώρα.


Εκείνο που πρέπει να αντιληφθούν όλοι στο Ηλίας Πούλλος, είναι πως με την στήριξη έρχονται και οι υποχρεώσεις. Ο ΛΑΟΣ είναι στο πλευρό τους, είναι πλάι στην ΟΜΟΝΟΙΑ ακόμα και στις δύσκολες στιγμές. Τώρα είναι σειρά τους να ανταποδώσουν μέσω της απόδοσης τους εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου. Η εικόνα της ομάδας πρέπει να βελτιωθεί άμεσα και καλύτερο κίνητρο για τους παίκτες να τα δώσουν όλα από το να θυμούνται για ποιον παίζουν και ποιον αντιπροσωπεύουν, δεν υπάρχει.

Αν ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έπαιρνε ότι δικαιούται, μέχρι τώρα θα πανηγύριζε πολλές εισόδους σε ομίλους και πολλά συνεχόμενα πρωταθλήματα. Δυστυχώς δεν παίρνει ότι αξίζει, οι παίκτες όμως μπορούν να του χαρίσουν μια ομάδα που παίζει όμορφο ποδόσφαιρο, παλεύει όλα τα παιχνίδια της, διεκδικεί τίτλους. Είναι το λιγότερο.