Home TOP NEWS Μικρό βήμα στο οποίο πρέπει να κτίσει

Μικρό βήμα στο οποίο πρέπει να κτίσει

Ούτε τα προβλήματα μας λύθηκαν, ούτε γίναμε διεκδικητές του τίτλου με την χθεσινή μας νίκη. Αντιδράσαμε όμως, ανεβάσαμε ως κάποιου σημείου απόδοση και δείξαμε πως υπάρχει ζωή στον πλανήτη ΟΜΟΝΟΙΑ. Οι τέσσερις βαθμοί που χάσαμε ως τώρα μαθηματικά δεν σημαίνουν και πολλά από τη στιγμή που υπάρχει ολόκληρο πρωτάθλημα μπροστά μας. Εκείνο που πρέπει να αντιληφθούμε είναι πως επιβάλλεται να συγκεντρωθούμε στη δική μας βελτίωση, αν είναι να ανεβάσουμε τις απαιτήσεις μας.


Χθες όπως σωστά το έθεσαν οι Αντρέας Δημητρίου και Τζον Κάρβερ, κάναμε απλά ένα μικρό βήμα. Εξακολουθούμε να έχουμε αδυναμίες, εξακολουθεί να υπάρχει πολλή δουλειά να γίνει για να φτάσουμε στα επιθυμητά επίπεδα. Παίξαμε όμως κατά διαστήματα καλύτερο ποδόσφαιρο από ότι στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, δείξαμε διάθεση και μεγάλη θέληση να κερδίσουμε και τελικά πετύχαμε τον επιθυμητό στόχο. Και σε αυτά τα στοιχεία πρέπει να κτίσουμε στη συνέχεια, γιατί μετά την Καρμιώτισσα ο πήχης ανεβαίνει.

Παράγοντες και παίκτες επαναλαμβάνουν πως είμαστε νέα ομάδα και θέλουμε το χρόνο μας. Δεχτόν από τη στιγμή που είχαμε προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ ως την τελευταία στιγμή, αλλά οι υποχρεώσεις δεν θα μας περιμένουν να μονταριστούμε. Την ερχόμενη εβδομάδα η νίκη με την Καρμιώτισσα είναι αδιαπραγμάτευτη και μετά η ΟΜΟΝΟΙΑ κόντρα σε Απόλλων και Ανόρθωση, έχει την ευκαιρία να διαγράψει τις αρνητικές εντυπώσεις που δημιούργησε ως τώρα. Αν δεν το καταφέρει, δεν θα υπάρχουν δικαιολογίες, έτσι πρέπει να είναι έτοιμη.