Home TOP NEWS Ας μην επαναλαμβάνουμε τα αυτονόητα, ας πράξουμε

Ας μην επαναλαμβάνουμε τα αυτονόητα, ας πράξουμε

“Από την ΟΜΟΝΟΙΑ εξαρτάται ο νικητής, “Αν η ΟΜΟΝΟΙΑ παίξει όπως πρέπει δεν την ενδιαφέρει τι κάνει ο αντίπαλος”, ” Η διαφορά μεγέθους και ποιότητας είναι προφανής”. Προτάσεις αυτονόητες, τις οποίες όμως επαναλαμβάνουμε ξανά και ξανά, ειδικά πριν από παιχνίδια με μικρούς αντιπάλους, έτσι ώστε να κατέβουμε με την απαραίτητη αυτοπεποίθηση. Εκφράσεις και τις οποίες πολύ πιο συχνά από όσο θα θέλαμε, πετάξαμε στον κάλαθο των αχρήστων επειδή έμειναν λόγια.


Ας μην επαναλαμβανόμαστε λοιπόν, αυτονόητα είναι όσα προαναφέρουμε. Περιμένουμε μετά το στραπάτσο κόντρα στην Αναγέννηση, αυτονόητα να είναι και για όλους όσους αποτελούν το οικοδόμημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Η ομάδα πριν δέκα μέρες στο Παραλίμνι ήταν απαράδεκτη και το αντίθετο όσων λέμε στην αρχή αυτού του κομματιού. Αντί να αναλύουμε ξανά τους λόγους και τις αιτίες, να πούμε πως απαιτούμε να δούμε μια ΟΜΟΝΟΙΑ που θα επιβληθεί του αντιπάλου από το πρώτο λεπτό, δεν θα επιτρέψει να αμφισβητηθεί η κυριαρχία της και θα φύγει νικήτρια.

Δεν ζητάμε κάτι παραπάνω από ότι προστάζει η ιστορία και το όνομα μας. Μια ομάδα που θα επιβάλλεται των μικρών, θα παίρνει αυτό που θέλει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Προτιμούμε προφανώς αυτός ο τρόπος να περιλαμβάνει καλό ποδόσφαιρο, προτεραιότητα είναι η συμπεριφορά μεγάλης ομάδας που κάνει ότι απαιτείται.