Home TOP NEWS Μόνο η νίκη αποδεκτή

Μόνο η νίκη αποδεκτή

Την Δόξα υποδέχεται σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ (19:00, live omonoianews.com) και θέλει τη νίκη για ένα σωρό λόγους. Μετά την ισοπαλία κόντρα στην Αναγέννηση η ομάδα μας επιδιώκει να πάρει ένα καθαρό τρίποντο με καλή απόδοση, ούτως ώστε να αποδείξει τις διακηρύξεις για δουλειά και διορθώσεις, να αφήσει πίσω της τις άχρωμες εμφανίσεις και να δημιουργήσει μια βάση στην οποία να κτίσει για τη συνέχεια. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι προφανώς το φαβορί αλλά δεν αρκεί η θεωρητική αναγνώριση.


Ο όποιος τίτλος στα χαρτιά πρέπει να αποδειχθεί και στο γήπεδο και για να υλοποιηθεί κάτι τέτοιο, οι ποδοσφαιριστές του Τζον Κάρβερ οφείλουν να ανεβάσουν στροφές άμεσα. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να δοθούν δικαιώματα στον αντίπαλο όπως στη 2η αγωνιστική, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αμφισβητηθεί η κυριαρχία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Πρωταθλητής αναδεικνύεται συνήθως αυτός που επιβάλλεται των μικρών με τον ένα τρόπο ή τον άλλο και η ομάδα μας έχει ήδη απολέσει δυο βαθμούς. Απαίτηση λοιπόν από τους εαυτούς μας, είναι να προσεγγίσουμε σαν μεγάλη ομάδα το ματς και να πάρουμε αυτό που θέλουμε.

Αγωνιστικά, εκτός έμειναν οι Χριστοφή, Ρουσιάς, Δημητρίου, Κότσαρης και Βασιλείου λόγω τραυματισμών/ετοιμότητας και οι Χαντζάρας, Κονομής, Ιβανόφ, Χριστοδούλου, Φραγκέσκου και Γιόργκενσεν για λόγους τακτικής.