Home TOP NEWS Να μιλήσει ο εγωισμός τους

Να μιλήσει ο εγωισμός τους

 


Έγιναν και λέχθηκαν πολλά στις τάξεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ την εβδομάδα που μας πέρασε μετά την εμφάνιση και την ισοπαλία κόντρα στην Αναγέννηση.

Η διακοπή, μάλιστα, μπορούμε να πούμε πως ήρθε… γάντι στην όλη κατάσταση, αφού έδωσε την ευκαιρία για εκτόνωση της κατάστασης και αυτοκριτικής για το τι πήγε λάθος στην συγκεκριμένη αναμέτρηση ή καλύτερα τι πάει λάθος γενικότερα αφού είναι γεγονός πως η φετινή ΟΜΟΝΟΙΑ όσο και αν προσπαθεί δεν πείθει.

Του Αντρέα Μιχαήλ, sport-fm.com.cy

Σαφέστατη απάντηση ουδείς μπορεί να δώσει στο μεγάλο αυτό ερώτημα. Όλοι όμως συμφωνούν σε ένα συμπέρασμα: Ότι η ομάδα χρειάζεται ακόμη υπομονή.

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ ήρθαν φέτος αρκετοί νέοι ποδοσφαιριστές με αρκετές προσδοκίες και επιλεγμένοι ανάμεσα  σε πολλούς άλλους που επιθυμούσαν να φορέσουν την φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος.

Οι περισσότεροι δεν βοήθησαν ακόμη ουσιαστικά με αποτέλεσμα η ομάδα να ψάχνει ακόμη τα πατήματα της όπως έδειξε και στο τελευταίο παιγνίδι με την Αναγέννηση.

Μόνο που ο χρόνος δεν μπορεί να περιμένει και προκειμένου να μην χαθούν και άλλοι πολύτιμοι βαθμοί και κυρίως να μην αυξηθούν οι φωνές εντός της ομάδας, από το επόμενο κιόλας παιγνίδι οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές (παλιοί και νέοι) οφείλουν από μόνοι τους να πάρουν την κατάσταση στα …χέρια τους και αφού αντιληφθούν που ήρθαν και αγωνίζονται να δείξουν ένα διαφορετικό πρόσωπο.

Το «καμπανάκι» από την τελευταία εμφάνιση ήχησε για όλους (ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία), η διακοπή έδωσε την ευκαιρία για ηρεμία, όμως από σήμερα και ενόψει Δόξας. Δικαιολογίες τέλος…