Home TOP NEWS Να συνεχίσει από κει που έμεινε

Να συνεχίσει από κει που έμεινε

Δύο ευχάριστα είχε η χθεσινή ανακοίνωση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που αφορούσε τους τραυματίες. Ονησίφορος Ρουσιάς και Μάριος Δημητρίου, επέστρεψαν στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων και βάζουν υποψηφιότητα για να είναι τουλάχιστον στην αποστολή που θα είναι στο Δασάκι της Άχνας. Για τον Ονησίφορο στοίχημα δεν είναι μόνο η παρουσία, αλλά και να συνεχίσει από εκεί που έμεινε, αν του δοθεί η ευκαιρία να πάρει αγωνιστικά λεπτά.


Πριν τραυματιστεί, είχε πετύχει 3 γκολ σε 60 λεπτά. Ακριβώς αυτό το ρυθμό και αυτή τη ρέντα θέλει να διατηρήσει και τώρα, παρότι έμεινε εκτός 3 εβδομάδες από το τραύμα που τον ταλαιπώρησε. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν πλήρωσε ως τώρα το εύκολο γκολ, αλλά τα λάθη πίσω και την αδυναμία στην ανάπτυξη. Οπωσδήποτε όμως, η εκτελεστική δεινότητα του Ρουσιά μπορεί να ανοίξει πόρτα προς τη νίκη, προς την επιστροφή στις επιτυχίες.

Θα ήταν λάθος να φορτώσουμε όλες τις ευθύνες σε ένα παιδί που μόλις χθες μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα. Την ίδια στιγμή ο Ονησίφορος είναι μαθημένος στην πίεση. Μένει να δούμε αν θα πάρει λεπτά για να το αποδείξει εκ νέου.