Home TOP NEWS Νασιμέντο: «Ήρθα σε μία νέα ομάδα με διαφορετικό στυλ ποδοσφαίρου. Θα είμαι...

Νασιμέντο: «Ήρθα σε μία νέα ομάδα με διαφορετικό στυλ ποδοσφαίρου. Θα είμαι καλύτερος»

 


Ο Μπρούνο Νασιμέντο μίλησε στην ιστοσελίδα protathlima.com για τη μέχρι τώρα παρουσία του στην ομάδα μας και δηλώνει πως είναι λίγο δύσκολη η προσαρμογή για τον ίδιο αφού ήρθε σε μία νέα ομάδα με διαφορετικό στιλ ποδοσφαίρου. Υπόσχεται όμως πως με το χρόνο θα είναι καλύτερος.

«Είναι μεγάλο βήμα για εμένα το κυπριακό πρωτάθλημα και η ΟΜΟΝΟΙΑ και ελπίζω να έρθει μία καλύτερη συνέχεια. Κάθε αρχή και δύσκολη. Για έμενα είναι επίσης δύσκολο, με τον τρόπο τον οποίο έμαθα να αγωνίζομαι. Ήρθα σε μία νέα ομάδα με διαφορετικό στυλ ποδοσφαίρου και μερικές φορές ο χρόνος αλλαγής, ο χρόνος προσαρμογής είναι δύσκολος και χρόνο με χρόνο θα είμαι καλύτερος. Σημασία έχει να έρχονται οι νίκες για την ομάδα και αυτό πρέπει να πετύχουμε το Σάββατο με τη Δόξα», δήλωσε αρχικά ο ποδοσφαιριστής.

Game1-omonoia-ermis-Nascimento (81)

Στη συνέχεια σχολίασε για τον ίδιο: «Στόχος μου είναι να κάνω το καλύτερο για την ομάδα και να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται. Το πιο σημαντικό στο ποδόσφαιρο είναι να δίνεις τα πάντα στο γήπεδο και να έρχονται οι βαθμοί. Αυτό θα κάνω»!

Όσον αφορά το τριφύλλι και τον κόσμο του, σημείωσε: «Γνωρίζω που ήρθα. Ξέρω ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι η κορυφαία ομάδα στο κυπριακό ποδόσφαιρο, με τους περισσότερους φιλάθλους στην χώρα. Οι στόχοι της ομάδας είναι υψηλοί και για αυτούς πρέπει να δίνουμε τα πάντα στο γήπεδο».