Home TOP NEWS Νίκη γιατί είσαι ΟΜΟΝΟΙΑ

Νίκη γιατί είσαι ΟΜΟΝΟΙΑ

Τόσο καιρό γράφουμε για τους στόχους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που πρέπει να είναι ψηλοί. Γράφουμε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ με τους πιο μικρούς αντιπάλους πρέπει να επιβάλλεται και να κτίζει σιγά σιγά δυναμική. Αυτή την εβδομάδα, η αγωνιστική έχει για μας ιδιαιτερότητες. Όχι μόνο γιατί αντίπαλος μας είναι η Άχνα, που παραδοσιακά μας δυσκολεύει και μας κάνει τη ζωή δύσκολη. Πολύ περισσότερο γιατί προερχόμαστε από 3 κακές εμφανίσεις και μια ταραχώδη εβδομάδα.


Θέλουμε από την ομάδα την τέταρτη αγωνιστική να αντιδράσει, να αποδείξει πως υπάρχει κάτι μες το υπόγειο. Να κερδίσει γιατί είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ και οι μεγάλες ομάδες μετά από δυσκολίες επιστρέφουν δριμύτερες. Θα μας πείτε τα διαβάσαμε πολλές φορές αυτά και έχετε δίκαιο. Κάποια στιγμή όμως πρέπει να έρθει και το ξέσπασμα σε απόδοση και σε νοοτροπία. Γιατί αν δεν απαιτούμε από την ομάδα να κερδίζει κάθε ματς με κάθε αντίπαλο, συμβάλουμε στην αλλοίωση του DNA της.

Δεν ζητάμε κάτι παράλογο, ζητάμε από την ΟΜΟΝΟΙΑ να σηκώσει το κεφάλι. Μείναμε κάτω περισσότερο από το επιτρεπτό και είτε θα μπούμε αποφασισμένοι να δώσουμε αποδείξεις, είτε πολύ πολύ νωρίς θα βγουν πάνω οι υπολογιστικές και θα αρχίσουν τα μαθηματικά.