Home TOP NEWS Ο εργάτης πρέπει να γίνει ηγέτης

Ο εργάτης πρέπει να γίνει ηγέτης

100% αθλητικός, δεν φοβόταν ποτέ να μπει στη φάση, ήταν γενικός δυναμικός. Με αυτά τα στοιχεία έκανε καριέρα ο Λουκάς Βύντρα και αυτά περιμένουμε να προσθέσει άμεσα στην αμυντική γραμμή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Πέραν όμως των αθλητικών του προσόντων, ο Βύντρα καλείται να έχει και ένα άλλο ρόλο, αυτό του ηγέτη. Να γίνει δηλαδή ο άνθρωπος που θα καθοδηγήσει την άμυνα της ομάδας μας, που τόσο στην Ευρώπη όσο και τις πρώτες αγωνιστικές έμοιαζε φουρτουνιασμένη.


Την εμπειρία σίγουρα τη διαθέτει. Έπαιξε ποδόσφαιρο σε επίπεδο σαφώς πιο υψηλό από το δικό μας. Από κει και πέρα, πρέπει να βγάλει και αυτό το στοιχείο της προσωπικότητας του. Ότι είναι δυνατός σαν άνθρωπος, είναι δεδομένο, τόσο “πόλεμο” δέχθηκε σε κάποια φάση της καριέρας του και “απάντησε” με μεταγραφή στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Αν είναι ικανός να καθοδηγήσει τους υπόλοιπους, να τους κάνει να φαίνονται καλύτεροι, είναι το μεγάλο στοίχημα και η μεγάλη πρόκληση του Λουκά Βύντρα.

Ο Νταμπίζας φαίνεται να πιστεύει πως ο Βύντρα έχει ότι χρειάζεται και για αυτό τον επέλεξε, για αυτό τον περίμενε. Ο ίδιος ο Βύντρα δεν ανησυχεί από τη πίεση που πέφτει στους ώμους του, έχει δεχθεί και πολύ ισχυρότερες. Μένει να δούμε εντός γηπέδου αν θα δώσει αυτά που χρειαζόμαστε.