Home TOP NEWS Ο πρώτος που αντέδρασε

Ο πρώτος που αντέδρασε

Όταν πριν μερικές βδομάδες πήραμε συνέντευξη από τον Κίλιαν Σέρινταν, μας είχε πει εκτός κάμερας ότι οι παίκτες πρέπει να αντιληφθούν πως τον κόσμο δεν πρέπει να τον φοβούνται, αλλά να τον χρησιμοποιήσουν σαν όπλο τους και σαν κίνητρο τους. Καμία απολύτως εντύπωση δεν μας έκανε λοιπόν, που ο Ιρλανδός έκανε το καλύτερο φετινό του παιχνίδι μετά την επίσκεψη της ΘΥΡΑΣ 9 στο Ηλίας Πούλλος. Η οποία εμφάνιση κτίστηκε στο πάθος και τη διάθεση του.


Ο Σέρινταν ήταν γενικώς ο πρώτος που αντέδρασε στις παραινέσεις των οργανωμένων. Ο πρώτος που κατάλαβε πως το γεγονός πως μια ομάδα ανθρώπων μπήκε στον κόπο να πάει μέχρι το προπονητικό κέντρο για να τους εξηγήσει τις απαιτήσεις της, τον γέμιζε όχι με φόβο, αλλά με ευθύνες να αποδώσει η ομάδα καλύτερα στη συνέχεια. Δεν ήταν μόνο τα δυο του γκολ που τον βοήθησαν να ξεχωρίσει, αλλά και η γενικότερη εμφάνιση του, το πάθος που φάνηκε έντονα στον τρόπο που πανηγύρισε τα γκολ του.

Με τα δυο χθεσινά, ο Σέρινταν έφτασε τα 3 σε 4 παιχνίδια, όσα έχει και ο Ντάρμπισαϊαρ. Έπαιξε μόνο μια φορά στη θέση του, κόντρα στην Άχνα και ίσως αυτό να μην ήταν τυχαίο. Το πώς θα αξιοποιήσει Σέρινταν, Ντάρμπισαϊαρ και Ρουσιά ο Κάρβερ από δω και μπρος, είναι κάτι που σηκώνει πολλή συζήτηση. Ιδανικά για να πάρει το μέγιστο από αυτούς θα παίζει με δυο μπροστά, είναι όμως αυτό ιδανικό και για τη λειτουργία της ομάδας;