Home TOP NEWS Όχι άλλο στραβοπάτημα

Όχι άλλο στραβοπάτημα

Αν κάποιος μας έλεγε πριν να ξέρουμε το πρόγραμμα πως στις πρώτες πέντε αγωνιστικές θα παίρναμε 13 βαθμούς από τους 15 διαθέσιμους, μπορεί και να το δεχόμασταν. Η ομάδα έχει κάνει πολλές αλλαγές, αναμενόμενο είναι να θέλει χρόνο. Όταν μάθαμε το πρόγραμμα βέβαια, οι 15 βαθμοί έγιναν αδιαπραγμάτευτοι γιατί όλα τα παιχνίδια ήταν απέναντι σε ομάδες χαμηλότερης δυναμικότητας από εμάς και θεωρούσαμε πως ο νικητής θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από εμάς.


Όλους τους βαθμούς αποκλείεται να τους πάρουμε, μιας και ήδη στραβοπατήσαμε στο Παραλίμνι με την Αναγέννηση. Ο αντίπαλος ήταν ακριβώς όπως τον φανταστήκαμε, χαμηλής δυναμικότητας, η εικόνα όμως της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν ήταν καλύτερη. Η ομάδα μας επέτρεψε την πρώτη απώλεια με την ανεπάρκεια της εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου. Σαν αποτέλεσμα είμαστε αναγκασμένοι να πούμε το πλέον κλισέ “όχι άλλα στραβοπατήματα”.

Δεν εθελοτυφλούμε βέβαια, ξέρουμε πως η απόδοση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πρέπει να ανέβει κατακόρυφα για να έχει ελπίδες να πάει στα ντέρμπι χωρίς νέα απώλεια. Την ίδια στιγμή δεν αποδεχόμαστε να χαθούν άλλοι πόντοι απέναντι σε μικρούς αντιπάλους, οπότε ας πάει σε όλους το μήνυμα πως από το Σάββατο με τη Δόξα, περιμένουμε να δούμε παίκτες που να αντιλαμβάνονται τι απαιτείται από αυτούς.