Home TOP NEWS Η ομιλία του προέδρου στην παρουσίαση του ρόστερ και της φανέλας

Η ομιλία του προέδρου στην παρουσίαση του ρόστερ και της φανέλας

 


Πριν την έναρξη της εκδήλωσης για την παρουσίαση του ρόστερ και της 1ης εμφάνισης της ομάδας μας, μίλησε για τη νέα σεζόν ο Αντώνης Τζιωνής. Διαβάστε αναλυτικά την ομιλία του προέδρου:

«Ομονοιάτισσες και Ομονοιάτες,
Φίλες και φίλοι,

Ένα μεγάλο ευχαριστώ, εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου και της οικογένειας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για την αποψινή σας παρουσία. Αποτελεί τρανή απόδειξη της πρόθεσής σας να αγκαλιάσετε τη φετινή προσπάθεια. Αλλά και της πίστης σας στην ομάδα και της προσήλωσής σας στα ιδανικά του συλλόγου.

Αυτή η αγάπη, αυτή η ανιδιοτέλεια και η αφοσίωση που δείχνετε προς την ΟΜΟΝΟΙΑ, αποτελούν παγκόσμιο φαινόμενο. Να είστε σίγουροι ότι αρκετοί τη ζηλεύουν και ακόμη περισσότεροι είναι αυτοί που τη φοβούνται.

Η φετινή χρονιά μπορεί να μην ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ξεκίνησε, ωστόσο, με πολλές αλλαγές και καινοτομίες. Αυτή τη φορά όχι μόνο σε πρόσωπα, αλλά και σε δομές και πρακτικές σε όλα τα επίπεδα.

Ο Τεχνικός Διευθυντής Ποδοσφαίρου, ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας και η ενίσχυση του τεχνικού επιτελείου με εξειδικευμένους επαγγελματίες αποτελούν τα πρώτα δείγματα γραφής. Θα συνεχίσουμε προς την ίδια κατεύθυνση, γιατί όπως έχουμε πει πολλές φορές, ο επαγγελματισμός είναι μονόδρομος.

Σ’ αυτή τη νέα χρονιά, επιβάλλεται να σηκώσουμε το κεφάλι και να φανούμε αντάξιοι της ιστορίας αυτού του ένδοξου συλλόγου. Επιβάλλεται να συνεχίσουμε ενωμένοι, σαν μια μεγάλη οικογένεια. Πάντα να θυμόμαστε πως είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ. Και ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ αγωνίζεται πάντοτε για τίτλους. Ότι δεν συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο από τη νίκη σε κάθε παιγνίδι.

Προς αυτή την κατεύθυνση εργαζόμαστε όλοι.
Ομονοιάτισσες και Ομονοιάτες,

Η ομάδα σήμερα μας χρειάζεται όλους. Οι δυσκολίες παραμένουν και μαζί πρέπει να τις ξεπεράσουμε. Δεν θα κουραστώ να λέω ότι δεν περισσεύει κανένας. Μαζί πρέπει να προχωρήσουμε για να την οδηγήσουμε ξανά στις λεωφόρους των τίτλων και των επιτυχιών.

• Σας καλώ να στηρίξετε τη φετινή προσπάθεια. Σας καλώ να στηρίξετε την ομάδα μας, την ΟΜΟΝΟΙΑ. Τους ποδοσφαιριστές μας και το Τεχνικό επιτελείο.

Η ομάδα έχει ποιότητα. Γίνεται πολύ σοβαρή δουλειά στο Ηλίας Πούλλος, η οποία πολύ σύντομα θα φανεί στον αγωνιστικό χώρο και τα επιθυμητά αποτελέσματα θα έρθουν.

• Σας καλώ να στηρίξετε τα προϊόντα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ: τις νέες επίσημες εμφανίσεις της PUMA, τα εισιτήρια διαρκείας, τα προϊόντα της Green Boutique, όπως και τα υπόλοιπα εμπορικά προϊόντα του συλλόγου. Πρόκειται για υψηλής ποιότητας προϊόντα τα οποία αξίζουν την υποστήριξή σας.

• Αλλά και όλους τους χορηγούς μας. Στηρίζουμε όσους μας στηρίζουν. Και αυτή η στήριξη αποκτά επιπρόσθετη σημασία σε εποχές δύσκολες.

Κλείνοντας, επιτρέψτε μου να ευχαριστήσω θερμά την PUMA, τον διεθνούς εμβέλειας κολοσσό αθλητικών ειδών, για την άψογη συνεργασία και την υψηλής ποιότητας αθλητικό υλικό που μας παρέχει. Και εύχομαι, η επιστροφή στην PUMA και τις ρετρο εμφανίσεις των δεκαετιών 70 και 80 να σηματοδοτήσει την επιστροφή της ομάδας μας στους τίτλους και τις χρυσές σελίδες.

Αρχής γενομένης, από τον αγώνα του Σαββάτου με αντίπαλο τη ΔΟΞΑ στο ΓΣΠ. Το Σάββατο, η θέση μας είναι στο ΓΣΠ δίπλα στην ομάδα για να πάρουμε το τρίποντο.

Σας ευχαριστώ ξανά για την αποψινή σας παρουσία.

ΟΜΟΝΟΙΑ Αιώνια».