Home TOP NEWS Όντως, δεν ήταν πολλοί…

Όντως, δεν ήταν πολλοί…

 


Στη μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στην Πορτογαλία ο Νούνο Ασσίς ανέφερε πως δεν έχουν πολλοί την ευκαιρία να πουν αντίο στο ποδόσφαιρο με μια τιμητική συνάντηση. Τόνισε πως κάθε παίκτης θα ήθελε να “κλείσει” έτσι την καριέρα του, μπροστά στο κοινό που τον λάτρεψε. Στους καιρούς μας, όντως αυτό είναι κομματάκι δύσκολο, αφού οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές αφήνουν την ομάδα που ανδρώθηκαν ή που πέρασαν το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας τους, λόγω χρημάτων ή άλλων καταστάσεων.

Μεγάλο παράδειγμα σε αυτό η ΟΜΟΝΟΙΑ, πέρασαν δεκάδες παίκτες τα τελευταία χρόνια, αλλά λίγοι ήταν αυτοί που είχαν την ευκαιρία να αποχαιρετήσουν με μια τιμητική συνάντηση. Από το 2004 μέχρι σήμερα, μόνο για πέντε “πράσινους” πραγματοποιήθηκε τέτοιο παιχνίδι.

10 Ιουλίου 2004, ο μεγάλος Ράινερ Ράουφμαν τιμήθηκε από τον πράσινο λαό, ακούγοντας το “είναι τρελός ο Γερμανός” δεκάδες φορές. Ασφαλώς παραμένει πιστός στρατιώτης του συλλόγου και ένας από τους πιο αγαπητούς στον κόσμο του τριφυλλιού!

timitiki-raufmann

8 Ιουλίου 2008, ακούγεται δυνατό όσο ποτέ άλλοτε το “Άκη ψυχάρα για πάντα τριφυλλάρα”. Ο Άκης Ιωακείμ υπηρέτησε την ΟΜΟΝΟΙΑ και έφυγε όπως του άξιζε, με χιλιάδες οπαδούς της ομάδας να τον αποθεώνουν. Κοντά στην ομάδα και αυτός, αφού η λατρεία του για το σωματείο δεν αλλάζει!

timitiki-ioakim

21 Αυγούστου 2008, ο Νικόλας Γεωργίου με δακρυσμένα τα μάτια λέει αντίο στην ΟΜΟΝΟΙΑ και τον κόσμο της, αλλά μόνο ως ποδοσφαιριστής, αφού είναι δίπλα στην ομάδα ως φίλαθλος. Έδωσε και τη ψυχή του για “τριφύλλι” ο Νικόλας, που έζησε μοναδικές στιγμές φορώντας την πράσινη φανέλα. Καθόλου τυχαία η επιλογή της συγκεκριμένης ημερομηνίας, το 21 ήταν το νούμερο που φορούσε καθ’ όλη τη θητεία του στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

timitiki-nikolageorgiou

7 Ιουλίου 2009, ο Κώστας Καϊάφας, ή ο “αιώνιος” αρχηγός όπως τον αποκαλούν οι περισσότεροι, αποχαιρέτησε την ΟΜΟΝΟΙΑ ως ποδοσφαιριστής. “Είναι τρελός, είναι τρελός ο αρχηγός”, είναι το σύνθημα που δονούσε την ατμόσφαιρα όλη τη βραδιά.

timitiki-kaiafa

31 Αυγούστου 2016, ο “μάγος” Νούνο Ασσίς αγωνίστηκε για τελευταία φορά μπροστά στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Με την 4χρονη παρουσία του στο “τριφύλλι” μπήκε στη λίστα με τους καλύτερους παίκτες που έπαιξαν στην ομάδα μας!

Timitiki-Assis-omonoia-apollonas-b (35)