Home TOP NEWS Πάντα σε αυτό το ύψος

Πάντα σε αυτό το ύψος

Μόνο θετικά μπορεί κάποιος να δει τον ορισμό του εισιτηρίου για τον αγώνα με τη Δόξα στα 12 Ευρώ (8 το μαθητικό). Όταν είχαν ανακοινωθεί τα “ταβάνια” της κάθε ομάδας όσον αφορά τις τιμές, η πλειοψηφία του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αντέδρασε (και καλά έκανε) με τη διοίκηση να ξεκαθαρίζει πως τα 20 Ευρώ είναι απλά το όριο και σπάνια θα ορίζεται. Στην πρεμιέρα (για συνταξιούχους και γυναίκες) είχε οριστεί στα 10, για το Σάββατο στα 12. Και εκεί πρέπει να κυμαίνεται κάθε εβδομάδα.


Δεν δικαιολογείται αλλιώς υψηλότερο εισιτήριο -από οποιαδήποτε ομάδα στη Κύπρο- και δυστυχώς πολύ λίγος κόσμος αντέχει υψηλότερο εισιτήριο. Χαμηλώνοντας την τιμή το σωματείο επιτρέπει σε πιο πλατιές μάζες να δώσουν το παρών τους στο πλευρό της ομάδας που αγαπάνε. Αν τώρα οριστεί πιο ψηλά σε 1-2 ματς όλη τη χρονιά (σίγουρα όχι στα 20 πάντως) είναι κατανοητό, αλλά στην συντριπτική πλειοψηφία των παιχνιδιών πρέπει να παραμείνει στα 10 με 12 Ευρώ. Να δίνεται κίνητρο στο κόσμο μέσω της τιμής δηλαδή.

Βέβαια για να φτάσουμε το ταβάνι μας όσον αφορά προσελεύσεις, δεν αρκεί ο ορισμός του εισιτηρίου χαμηλά. Πρέπει και η ίδια η ομάδα να μας δώσει κίνητρα με την απόδοση της. Ανεξάρτητα όμως από αυτήν, το εισιτήριο επιβάλλεται να είναι σε τιμή που να μπορεί να αγοράσει ο κόσμος.