Home TOP NEWS Το πάθος και η διάθεση επικροτούνται και επιβραβεύονται

Το πάθος και η διάθεση επικροτούνται και επιβραβεύονται

Θεωρούμε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ χθες δίκαια κέρδισε στο Δασάκι. Στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα επέβαλε τον ρυθμό της, είχε σαφώς μεγαλύτερη κατοχή της μπάλας και για πρώτη φορά φέτος, δεν την ανέβαζε συνεχώς στον αέρα. Είχε δε και κάποιες καλές οργανωμένες επιθετικές ενέργειες με πολλές πάσες που έφεραν φάση. Αν θέλουμε όμως να είμαστε ειλικρινείς, πρέπει και να πούμε πως το ματς θα μπορούσε να καταλήξει οπουδήποτε, από τη στιγμή που η ΟΜΟΝΟΙΑ δε το “σκότωσε” στο πρώτο μέρος. Η αντίδραση, η διάθεση και το πάθος της ομάδας έβαλαν την μπίλια στο διπλό.


Και ακριβώς αυτή η διάθεση και το πάθος ήταν που επικροτήθηκαν από τον κόσμο και επιβραβεύτηκαν με τους τρεις βαθμούς. Όταν οι οργανωμένοι την Τρίτη έδιναν το παρόν τους στο Ηλίας Πούλλος, δεν είχαν φυσικά την απαίτηση η ΟΜΟΝΟΙΑ να γίνει Μπαρτσελόνα σε 5 μέρες, ούτε καν να παίξει στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων της. Από τη μια μέρα στην άλλη δεν γίνονται αυτά. Εκείνο που μπορεί να αλλάξει άμεσα και αυτό απαιτούσαν οι οργανωμένοι, ήταν τα τρεξίματα, η διάθεση, η θέληση για τη νίκη, η άρνηση στην ήττα. Και αυτά τα είδαμε, παρά τις αδυναμίες.

Πρωτεργάτης στα όσα αναφέραμε ο Κίλιαν Σέρινταν, που πανηγύρισε μάλιστα και πολύ έντονα τα γκολ του, κάτι που δεν συνηθίζει. Υπήρχαν κι άλλοι όμως που έδειχναν να αντιλαμβάνονται τη σημασία της κατάστασης και προσπάθησαν με τη διάθεση τους να παρασύρουν τους υπόλοιπους. Γενικώς, δεν λύσαμε τα προβλήματα μας ακόμα, έχουμε πολλά που πρέπει να διορθώσουμε, αν μη τι άλλο όμως οι πρωταγωνιστές δείχνουν έτοιμοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Και είναι για αυτό που χαρακτηρίσαμε “αναγκαίο ηλεκτροσόκ” την επίσκεψη των οργανωμένων στο Γέρι αρχές της βδομάδας.