Home TOP NEWS Η πιο σημαντική πρακτική

Η πιο σημαντική πρακτική

Θα εφαρμόσει πρακτικές και μεθόδους για να ανακάμψει η ομάδα τόνισε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Μακάρι οι όποιες πρακτικές εφαρμοστούν να έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα και να δούμε επιτέλους μπαλίτσα. Έχουμε την εντύπωση όμως πως η πιο σημαντική πρακτική που πρέπει να εφαρμοστεί, δεν αφορά το αγωνιστικό. Αναφερόμαστε για άλλη μια φορά, στην εκστρατεία εγγραφής μελών που μοιάζει πιο επιβεβλημένη από ποτέ.


Τα 5500 εισιτήρια κόντρα στη Δόξα, είναι απλά προάγγελος του τι θα ακολουθήσει αν η ομάδα δεν βρει τα πόδια της. Ο κόσμος χρειάζεται κίνητρα να παραμείνει κοντά και η ομάδα ως τώρα δεν του τα δίνει. Όπως δεν του τα δίνει και η αίσθηση που του έχει μείνει εδώ και χρόνια πως οι σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της ΟΜΟΝΟΙΑΣ παίρνονται εν τη απουσία του. Είμαστε η ομάδα του ΛΑΟΥ και πρέπει να το αποδείξουμε έμπρακτα, φέρνοντας τον κοντά.

Συνήθως οι μεγάλοι οργανισμοί στις κρίσεις συσπειρώνονται για να ανακάμψουν. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να το πράξουμε, από το να σηκώσουμε και τον τελευταίο ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ και να τον κάνουμε μέλος. Και λεφτά στο σωματείο θα μπουν και περισσότερες απόψεις θα ακουστούν και τις υποχρεώσεις τους θα αντιληφθούν όσοι ορίζουν τις τύχες του σωματείου ΟΜΟΝΟΙΑ.