Home TOP NEWS Πείτε το, εμπεδώστε το, μετά κάντε το πράξη

Πείτε το, εμπεδώστε το, μετά κάντε το πράξη

“Η φετινή χρονιά μπορεί να μην ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο, ξεκίνησε όμως με πολλές αλλαγές. Θα συνεχίσουμε σε αυτό το μονοπάτι, επιβάλλεται να φανούμε αντάξιοι της ιστορίας μας. Πάντα να θυμόμαστε πως είμαστε η Ομόνοια και δεν συμβιβαζόμαστε χωρίς τίτλους.”


Το πιο πάνω, είναι απόσπασμα από τη χθεσινή ομιλία του Προέδρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Αντώνη Τζιωνή. Μιλάει για την ένδοξη ιστορία της ομάδας μας, μιλάει και για το συμβόλαιο ζωής αυτού του μεγάλου συλλόγου με το κυνήγι των τίτλων. Στοιχεία τα οποία αφήσαμε στην άκρη τα τελευταία χρόνια στο βωμό της οικονομικής σωτηρίας, στόχους που η ηγεσία του σωματείου φοβόταν να θέσει, υπό το φόβο της αποτυχίας λόγω των περιορισμένων πόρων. Καιρός όμως να ονειρευτούμε ξανά.

Και για να το κάνουμε πρέπει πρώτα από όλα να πιστέψουμε. Να εμπεδώσουμε όλοι μας πως ναι είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ και ναι, στόχος είναι το πρωτάθλημα. Καλύτερα να αποτύχουμε προσπαθώντας να το κατακτήσουμε, παρά να βάζουμε στόχους χαμηλούς για να χαϊδεύουμε τα αυτιά μας. Η ιστορία μας προστάζει πρωταθλήματα, διακρίσεις και όχι συμβιβασμούς με τη μετριότητα. Επαναλάβετε το πολλές φορές όσοι αποτελείται το ποδοσφαιρικό τμήμα, εμπεδώστε το, δείξτε πως μπορείτε να το κάνετε πράξη. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι γεννημένη για τα πρωταθλήματα.