Home TOP NEWS Προβληματισμός, αλλά το μοντέλο δεν αμφισβητήθηκε

Προβληματισμός, αλλά το μοντέλο δεν αμφισβητήθηκε

Έντονος ήταν ο προβληματισμός ανάμεσα στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και η συνεδρία ήταν πολύ έντονη. Όπως αναμενόταν υπήρχαν πολλές και διαφορετικές απόψεις όσον αφορά τα μέτρα που πρέπει να παρθούν και τον τρόπο που πρέπει να λειτουργήσει η ΟΜΟΝΟΙΑ. Εκείνο που δεν αμφισβητήθηκε, ήταν το μοντέλο που προσπαθεί να εφαρμόσει ο σύλλογος από την αρχή της σαιζόν. Υπήρξε συζήτηση για τον τρόπο που εφαρμόζεται και ενδεχόμενες διορθώσεις, δεν τέθηκε όμως θέμα να εγκαταλειφθεί.


Στήριξαν μάλιστα τα πιο πάνω και στο γεγονός πως όσοι ποδοσφαιριστέ κλήθηκαν να εκφέρουν άποψη, μίλησαν με τα καλύτερα τόσο για τον νέο τρόπο δουλειάς, όσο και για τον ίδιο τον Άγγλο προπονητή. Στην συνεδρία ήταν παρόν και ο Νίκος Νταμπίζας, ο οποίος τόνισε πως είναι λογικός ο προβληματισμός αφού η εικόνα δεν είναι η αναμενόμενη, δεν περιορίζεται όμως γύρω από τον Κάρβερ.

Το ερώτημα πάντως παραμένει. Αφού οι ποδοσφαιριστές δηλώνουν πως οι προπονήσεις έχουν ανέβει επίπεδο, γιατί παρουσιάζουν αυτή την εικόνα μέσα στο γήπεδο; Και γιατί μένουν από δυνάμεις, ειδικά στο δεύτερο κομμάτι των παιχνιδιών; Από τη στιγμή που τα μέλη του Δ.Σ. πάντως βγάζουν προς τα έξω πως δεν υπάρχει θέμα προπονητή και ο τελευταίος δεν αμφισβητείται, οφείλουν να βρουν το πρόβλημα άμεσα, αλλά και να στηρίξουν εκ νέου τον Κάρβερ σε περίπτωση νέας αποτυχίας το Σάββατο στην Άχνα. Γιατί είτε αφορά τον Κάρβερ είτε όχι, πρόβλημα υπάρχει, είναι σοβαρό και η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν παίζει ποδόσφαιρο.