Home TOP NEWS Ψάχνει και ο Φραγκέσκου τις ευκαιρίες του

Ψάχνει και ο Φραγκέσκου τις ευκαιρίες του

 


Ο Παντελής Κονομής είναι καιρό στο ρόστερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, είχε πέρσι μια γεμάτη σαιζόν με την Ομόνοια Αραδίππου και όπως ήταν φυσιολογικό η φυγή του προκάλεσε ερωτηματικά αφού η ομάδα μας πονάει στο κέντρο της άμυνας. Πλέον επέστρεψε στην Αραδίππου, έτσι ο μόνος Κύπριος κεντρικός αμυντικός στο ρόστερ είναι ο Αντρέας Φραγκέσκου. Ο Φραγκέσκου συστήθηκε φέτος σε κάποια φιλικά στο ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΟ κοινό και ψάχνει τις ευκαιρίες του.

Η πληροφόρηση που λαμβάνουμε από το Ηλίας Πούλλος λέει πως ο Κάρβερ εκτιμάει τις δυνατότητες του 20χρονου κεντρικού αμυντικού και θεώρησε πως στη περίπτωση του ήταν πιο σωστό να μείνει στο ρόστερ για να δουλέψουν συγκεκριμένα σημεία. Από την στιγμή που πονάμε στη συγκεκριμένη θέση και ειδικά αφού η συμμετοχή του Νασιμέντο είναι αμφίβολη, θα ήταν ιδανικό να έπαιρνε κόντρα στην Καρμιώτισσα την ευκαιρία του, ή έστω κάποια αγωνιστικά λεπτά στα οποία να κτίσει για τη συνέχεια.

Τις προηγούμενες μέρες τονίσαμε πως θεωρούμε πως ομάδα που έχει 10 Κύπριους που μπορούν να βοηθήσουν ή καλύτερα να κάνουν τη διαφορά, αυτόματα γίνεται διεκδικητής του τίτλου. Η ομάδας μας έχει παιδιά στα πρόσωπα των οποίων μπορεί να πλάσει αυτούς τους δέκα, εάν όμως βάλει την χρησιμοποίηση και την ανάπτυξη τους ανάμεσα στις τοπ προτεραιότητες της.