Home TOP NEWS Σέρινταν και Κύπρου για το φτερό

Σέρινταν και Κύπρου για το φτερό

Ο Τζον Κάρβερ πρέπει να αντικαταστήσει το Δημήτρη Χριστοφή, μιας και ο τελευταίος τραυματίστηκε κόντρα στην Αναγέννηση Δερύνειας και θα μείνει εκτός του παιχνιδιού κόντρα στη Δόξα. Από την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου, ο Άγγλος τεχνικός έχει άλλη μια επιλογή για τη συγκεκριμένη θέση, τον Σάκη Κύπρου. Θα ξεκινήσει όμως με το νεαρό Κύπριο στην εντεκάδα του, ή βασικός θα είναι ο Κίλιαν Σέρινταν;


Φαβορί είναι σίγουρα ο Ιρλανδός. Είναι στην ομάδα περισσότερο καιρό, έκανε προετοιμασία με το Κάρβερ που τον γνωρίζει καλύτερα, αντιλαμβάνεται και ο ίδιος τα “θέλω” του προπονητή του για τη συγκεκριμένη θέση. Ο Κάρβερ δίνει μεγάλη σημασία στο να ξέρουν οι παίκτες του τι απαιτείται τακτικά από αυτούς, σε οποιαδήποτε θέση και να αγωνίζονται. Ο Σέρινταν, που αγωνίζεται και στην επίθεση και στο φτερό, σίγουρα σε αυτό τον τομέα έχει πλεονέκτημα.

Από την άλλη βέβαια, ο τεχνικός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μπορεί να ποντάρει στη φρεσκάδα και τον ενθουσιασμό του Κύπρου. Ο Σάκης ζούσε για τη μέρα που θα επιστρέψει στην ΟΜΟΝΟΙΑ και το έχει πετύχει. Τώρα θέλει τις ευκαιρίες του για να υπηρετήσει την ομάδα της καρδιάς του και η θέληση παίζει μεγάλο ρόλο. Για να δούμε τι θα επιλέξει ο προπονητής μας. Οποιοσδήποτε μείνει εκτός πάντως, μπορεί να δώσει “βάθος” τόσο για το φτερό όσο και για την επίθεση.