Home TOP NEWS Συνεδριάζουν και αποφασίζουν

Συνεδριάζουν και αποφασίζουν

Σημαντική για όλη τη χρονιά η σημερινή προγραμματισμένη συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Τα μέλη του Δ.Σ. θα συζητήσουν την προβληματική εικόνα της ομάδας και κυρίως θα αναζητήσουν τους τρόπους για άμεση ανάκαμψη. Η ομάδα μέχρι στιγμής απογοητεύει, έχει πετάξει την ευκαιρία για δυνατό ξεκίνημα στον κάλαθο των αχρήστων και δείχνει δυστυχώς να μην βελτιώνεται προοδευτικά αλλά να παραμένει στάσιμη.


Στην συνεδρία αναμένεται να δώσει το παρόν του και ο Νίκος Νταμπίζας που θα κληθεί να παραθέσει τις απόψεις του για τους λόγους που η ομάδα δεν αποδίδει, αλλά και για το πώς πρέπει να προχωρήσει. Οι πληροφορίες μας λένε πως ο Ελλαδίτης τεχνικός διευθυντής στηρίζει τον Τζον Κάρβερ και το ίδιο αναμένεται να κάνει και το διοικητικό συμβούλιο. Το θέμα είναι ποια βελτιωτικά μέτρα μπορούν να πάρουν, αφού παρόμοια συζήτηση κάναμε και πριν δυο εβδομάδες χωρίς να σημειωθεί ουσιαστική διαφορά.

Οι απόψεις μεταξύ των μελών του διοικητικού συμβουλίου διίστανται, έτσι αναμένεται μια έντονη συνεδρία. Παρότι πιο πάνω αναφέρουμε τις πληροφορίες που γνωρίζουμε, στην πραγματικότητα όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά.