Home TOP NEWS Στην κακή ψυχολογία αποδίδεται η κακή απόδοση

Στην κακή ψυχολογία αποδίδεται η κακή απόδοση

Το είχε πει ο Κάρβερ στη δημοσιογραφική μετά το παιχνίδι με τη Δόξα, το επιβεβαίωσαν με τα λεγόμενα τους Νταμπίζας και μέλη του Δ.Σ. στη χθεσινή συνεδρία. Υπάρχει η πεποίθηση πως σε μεγάλο βαθμό, για την κακή απόδοση της ομάδας, ευθύνεται η κακή ψυχολογία των παικτών. Πολλοί εμφανίζονται κουρασμένοι ψυχολογικά κι ας είμαστε στην αρχή της χρονιάς, πιθανότατα από την αδυναμία της ομάδας να κάνει ξέσπασμα που θα την βοηθήσει για τη συνέχεια.


Ασφαλώς η ψυχολογία δεν μπορεί να αποτελεί δικαιολογία, αφού ο εκάστοτε αντίπαλος δεν πρόκειται να μας λυπηθεί. Άπαντες λοιπόν δηλώνουν πως θα δουλέψουν πολύ στο κομμάτι της αυτοπεποίθησης για να σηκώσουν κεφάλι παίκτες κλειδιά και να αποδώσουν καλύτερα. Υπάρχουν και ποδοσφαιριστές που άργησαν να μπουν στο σύνολο και τώρα βρίσκουν πατήματα και στην ΟΜΟΝΟΙΑ θεωρούν πως με το αγωνιστικό τους ανέβασμα θα δώσουν και αυτοί βοήθειες.

Η ψυχολογία κατά την άποψη μας όντως μπορεί να παίξει μεγάλο ρόλο, δεν θεωρούμε όμως πως είναι το μοναδικό εμπόδιο. Η ομάδα ψάχνεται γενικώς και τακτικά, στην εντεκάδα γίνονται συνέχεια αλλαγές και οπωσδήποτε αυτά δεν βοηθάνε. Αρκεί κανείς να μετρήσει πόσα δίδυμα έχουν αγωνιστεί ως τώρα στο κέντρο της άμυνας και πόσα στα αμυντικά χαφ και θα καταλάβει τι εννοούμε. Η ΟΜΟΝΟΙΑ αδυνατεί να βρει σταθερότητα σε πρόσωπα και απόδοση. Το ανέβασμα της ψυχολογίας σίγουρα θα βοηθήσει, χρειάζεται όμως και άλλη σκληρή δουλειά σε διάφορα στοιχεία.