Home TOP NEWS Στην τελική ευθεία για Δόξα

Στην τελική ευθεία για Δόξα

Οι Εθνικές υποχρεώσεις έχουν ολοκληρωθεί και μέχρι την Πέμπτη αναμένεται πως όλοι οι ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα μπουν στο κανονικό πρόγραμμα με την ομάδα. Έτσι κι αλλιώς, από όσους έλειπαν, βασικός προορίζεται για το παιχνίδι του Σαββάτου μόνο ο Κωνσταντίνος Παναγή, αφού ο Χριστοφή είναι τραυματίας και ο Καρλίτος ίσως να μην κρατήσει τη θέση του αφού απειλεί ο Κωνσταντινίδης. Από σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ μπαίνει στην τελική ευθεία για το ματς με τη Δόξα.


Και το κάνει ξέροντας πως από νωρίς, φρόντισε η ίδια τα περιθώρια να στενέψουν. Όχι βαθμολογικά βέβαια, κανένα ξεκίνημα δεν είναι ικανό να φέρει από τη δεύτερη αγωνιστική τόσο μακριά μια ομάδα. Έχουν στενέψει όσον αφορά την περίοδο χάριτος που είναι διατεθειμένος ο κόσμος να δώσει, ώστε να παρακολουθήσει αν μη τι άλλο καλό ποδόσφαιρο και μια ομάδα που κυνηγάει το τρίποντο με ότι έχει και δεν έχει. Αυτήν την ΟΜΟΝΟΙΑ του υποσχέθηκαν, αυτή θέλει να δει.

Το τρίποντο το Σάββατο είναι παραπάνω από επιβεβλημένο και σίγουρα αδιαπραγμάτευτο. Η Δόξα θα πουλήσει ακριβά το τομάρι της, αλίμονο όμως αν μας ενδιαφέρει τι κάνει ο αντίπαλος. Το Σάββατο περιμένουμε να δούμε αισθητά βελτιωμένη εικόνα, να επιβεβαιώσουμε ότι έγινε δουλειά στις αδυναμίες και φυσικά να πάμε σπίτι μας έχοντας κάνει τη δουλειά, έχοντας πάρει το τρίποντο.