Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τα προβλήματα θολώνουν το πλάνο

Τα προβλήματα θολώνουν το πλάνο

Οι απουσίες που βγήκαν στην επιφάνεια τη τελευταία στιγμή (Ντάρμπισαϊαρ-Όρσουλιτς) σε συνδυασμό με αυτές που προϋπήρχαν (κυρίως Χριστοφή, Σοϊλέδης, Καρλίτος), θολώνουν για τα καλά το πλάνο του Τζον Κάρβερ. Όπως γράψαμε και σε άλλο κομμάτι, καμία απουσία δεν αποτελεί δικαιολογία, ειδικά από τη στιγμή που η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι υποχρεωμένη να επιστρέψει στις επιτυχίες, για να μην μείνει από νωρίς πολύ πίσω.


Άμυνα

Στο τέρμα ο Παναγή. Βέβαιοι μπροστά του ο Κωνσταντινίδης δεξιά και ο Βύντρα κεντρικός αμυντικός. Επικρατέστερο σενάριο είναι παρτενέρ του Βύντρα να παίξει ο Νασιμέντο και αριστερό μπακ ο Παντελιάδης. Υπάρχει όμως και το ενδεχόμενο ο Παντελιάδης να παίξει κεντρικός αμυντικός και αριστερά να ξεκινήσει ο Μαργκάσα.

Μεσαία Γραμμή

Κόντρα στην Δόξα δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα αλλά λογικά ξεκινάνε και σήμερα. Ο λόγος για την τριάδα Μαργκάσα, Τουρέ, Κλέιτον που θα αποτελέσει τον άξονα της ομάδας. Θέση διεκδικεί ο Φλορέσκου τον οποίο η ΟΜΟΝΟΙΑ χρειάζεται άμεσα να ανέβει και να βοηθήσει.

Όσον αφορά τα φτερά τώρα, επικρατέστερο σενάριο είναι να ξεκινήσουν οι Κύπρου και Αγκάγιεφ, αλλά η ετοιμότητα του Ρουσιά ίσως παίξει το ρόλο της. Αν ο Όνη είναι έτοιμος να ξεκινήσει μπροστά, ο Σέρινταν ίσως εκτοπίσει ένα από τους δυο των άκρων.

Επίθεση

Η λογική λέει πως ξεκινάει ο Σέρινταν. Όπως γράψαμε όμως και στην προηγούμενη παράγραφο, αν ο Ρουσιάς, που πριν κτυπήσει ήταν σε δαιμονιώδη φόρμα, είναι σε θέση να ξεκινήσει, δεν αποκλείεται να ηγηθεί της επίθεσης.