Home TOP NEWS Τέτοιες ευκαιρίες κόουτς

Τέτοιες ευκαιρίες κόουτς

“Θεωρώ κρίσιμη τη στιγμή του δοκαριού του Ντάρμπισαϊαρ, αν έμπαινε θα ήταν άλλο ματς, θα μας έδινε προβάδισμα δύο τερμάτων”. 


Λόγια του Τζον Κάρβερ μετά το παιχνίδι με τη Δόξα. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, πως αν έμπαινε η κεφαλιά του Ματ Ντάρμπισαϊαρ, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα έκανε ένα πολύ σημαντικό βήμα για την κατάκτηση των 3 βαθμών. Κατακρίβιαν πιο πιθανό θα ήταν να πετύχαινε μετά και τρίτο γκολ, παρά να μειώσει η Δόξα, με βάση όσα είχαν δείξει οι δυο ομάδες. Το θέμα όμως κόουτς, είναι πως από το γκολ μας και μέχρι το δοκάρι, δεν μεσολάβησε άλλη μεγάλη ευκαιρία. Και παίζαμε κόντρα στη Δόξα.

Ασφαλώς η αποτελεσματικότητα είναι σημαντική στο ποδόσφαιρο, με βάση όμως το όνομα των δυο ομάδων, τέτοιες φάσεις σαν το δοκάρι του Ντάρμπισαϊαρ η ΟΜΟΝΟΙΑ έπρεπε να είχε βρει 6-7 όλο το παιχνίδι όχι μία. Ναι πιθανόν να κλείδωνε τη νίκη αυτό το γκολ, δεν δικαιολογεί όμως το γεγονός πως η ανάπτυξη της ομάδας μας, δεν της επέτρεψε να φτιάξει κι άλλες ξεκάθαρες ευκαιρίες για γκολ. Οπότε αντί να σταθούμε στο “αν έμπαινε η κεφαλιά”, προτιμότερο είναι να να σταθούμε στο “αν παίζαμε καλό ποδόσφαιρο”.