Home TOP NEWS Θεωρούν την απραξία ως τον λόγο

Θεωρούν την απραξία ως τον λόγο

Γίνεται δικαίως πολύς λόγος για την απόδοση του Σίλβα Κλείτον. Κατακρίβιαν γίνεται λόγος για τις κακές του εμφανίσεις και το βαθμό που αυτές επηρεάζουν την ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο Κλέιτον ήρθε στην ομάδα μας σαν μεγάλο όνομα, σαν ο πιο δημιουργικός παίκτης του ρόστερ και ο άνθρωπος που θα κάνει τη διαφορά. Μέχρι στιγμής δεν το έχει πετύχει, ενώ πολλές φορές μοιάζει να μην έχει δυνάμεις από πλευράς φυσικής κατάστασης για να ηγηθεί. Στην ΟΜΟΝΟΙΑ θεωρούν πως σημαντικό ρόλο παίζει η απραξία.


Στην Τουρκία και την Ελάζιγκσπορ έπαιξε τελευταία φορά 30 Απριλίου (σ.σ. είχε 24 συμμετοχές και 4 γκολ), ενώ στην ομάδα μας ήρθε καθυστερημένα, δεν είχε ακολουθήσει την αποστολή στην προετοιμασία που έγινε στην Αυστρία. Στην ΟΜΟΝΟΙΑ λοιπόν πιστεύουν πως το διάστημα αυτό που ο Βραζιλιάνος δεν έκανε προπονήσεις, ήταν αρκετό για να τον φέρει πίσω σε αγωνιστική ετοιμότητα και αισιοδοξούν πως σύντομα θα δείξει τον πραγματικό εαυτό του.

Εμείς εκείνο που λέμε είναι πως ενδεχομένως και να ισχύει το πιο πάνω, αλλά η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει ανάγκη τον Κλέιτον και όχι τη σκιά του. Ο Κλέιτον καλείται να ανεβάσει άμεσα απόδοση και να ηγηθεί του δημιουργικού κομματιού της ομάδας. Είμαστε στην 4η αγωνιστική και ήδη έχουμε χάσει έδαφος. Οι όποιο λόγοι πρέπει να εντοπιστούν και να ξεπεραστούν έτσι ώστε να βοηθήσει την ομάδα.