Η ΘΥΡΑ 9 τοποθετήθηκε για την απόφαση του Δ.Σ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να ξεκινήσει εκστρατεία εγγραφής μελών. Πιο κάτω όσα αναφέρουν για το θέμα:
«Το δικό μας μπράβο στο Δ.Σ δεν θα το δώσουμε για την εκστρατεία μελών αλλά επειδή επιτέλους βρεθήκαν ανθρώποι που φοράνε παντελόνια και τις υποσχέσεις που δίνουν στις συναντήσεις τις κάνουν πράξεις.
Για χρόνια ολόκληρα φωνάζαμε για τις κλειστές διαδικασίες, τώρα είναι η ώρα να αποδείξουμε ότι πράγματι μια μερίδα κόσμου τις ΟΜΟΝΟΙΑΣ ήταν αποκλεισμένη από τις γενικές συνελεύσεις, τώρα είναι η ώρα να συμπληρώσουμε ΟΛΟΙ αίτηση.
Όσοι μείνουν στην αδράνεια τώρα ας σωπάσουν για πάντα».



![Θα μιλούσαμε για την ασίστ της χρονιάς [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/kae-238x178.jpg)





![Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά την ισοπαλία μας στην Αρένα [Αποτελέσματα 14ης αγωνιστικής]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/AEK-OMONOIANIC_0096-300x194.jpg)



![Θα μιλούσαμε για την ασίστ της χρονιάς [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/kae-100x75.jpg)