Home TOP NEWS Δεν μας βοηθάνε οι δικαιολογίες

Δεν μας βοηθάνε οι δικαιολογίες

Πολλοί είναι οι λόγοι που αναφέρονται ως αιτίες για την μη ικανοποιητική πορεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ως τώρα. Πολλοί νέοι παίκτες, χαμηλός προϋπολογισμός, χαμηλός μέσος όρος ηλικίας. Μπορεί σε κάποιο βαθμό να ισχύουν, κατά την άποψη μας όμως πέραν όλων αυτών που αναφέρονται, πρέπει να αναγνωρίζουμε και τα λάθη μας. Δεν μας βοηθάνε οι δικαιολογίες, είναι καλό να δούμε και που πήγαμε εμείς στραβά. Ειδικά από τη στιγμή που οι αρμόδιοι διακήρυτταν πως ο κόσμος θα βλέπει μια ομάδα που θα τον ευχαριστεί.


Τα μεσοαμυντικά κενά μας είναι εκεί από την αρχή της προετοιμασίας. Δεν τα διορθώσαμε ούτε μέσω μεταγραφών, ούτε μέσω δουλειάς. Μας πληγώνουν και όταν παίζουμε καλά μας πληγώνουν και όταν παίζουμε άσχημα, ακριβώς γιατί ακόμα δεν έχουμε πετύχει να τα φτιάξουμε. Ομάδες με πολλούς νέους παίκτες και χαμηλό προϋπολογισμό υπάρχουν κι άλλες, δεν δίνουν όμως τσάμπα γκολ στον αντίπαλο κάθε εβδομάδα. Καλό είναι να αποφορτίζουμε την ομάδα από την πίεση, καλό και να εντοπίζουμε και τα λάθη μας.

Και το λέμε γιατί το Γεννάρη θεωρούμε πως επιβάλλεται ενίσχυση στον τομέα που αναφέρουμε, το καλοκαίρι το τεχνικό τημ επέλεξε να πιστώσει συγκεκριμένους παίκτες και ως τώρα δεν δικαιώθηκε. Μέχρι τότε το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να δουλέψει την ομαδική λειτουργία και να συνεχίσει να προσπαθεί να ανεβάσει εκείνους τους παίκτες. Για να το πετύχει όμως, το λέμε ξανά, πρέπει να αποδέχεται τις αδυναμίες. Έχουμε δεχθεί γκολ σε όλα τα παιχνίδια πριν του πρώτου επίσημου, το γεγονός μιλά από μόνο του.