Home TOP NEWS Εκεί, σταθεροί και δυνατοί

Εκεί, σταθεροί και δυνατοί

Και να σκεφτεί κανείς, πως πήγαν στο γήπεδο για να στηρίξουν μια ομάδα που χαρίζει κυρίως πίκρες τα τελευταία χρόνια και ενώ έχουν πολλά παράπονα. Οι οργανωμένοι της ΘΥΡΑΣ 9 έδωσαν μια μοναδική παράσταση στη Λεμεσό με τον Απόλλωνα και φρόντισαν να μας το υπενθυμίσουν με ένα εντυπωσιακό βίντεο. Το πιο ζωντανό κομμάτι της κερκίδας μας είναι εκεί ζωντανό, περήφανο και δυνατό και όσο υπάρχουν οι τρελοί στην κερκίδα (οργανωμένοι ή όχι) η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει ελπίδα.


Ο κόσμος της ομάδας μας έδωσε την Κυριακή άλλη μια παράσταση, με μπροστάρη την ΘΥΡΑ 9. Έδωσε μεγάλη μάχη, αν και λιγότερος αριθμητικά, ενώ ακόμα και μετά το 2-0 είχε πολύ καλή παρουσία. Αν έπαιρνε ότι δικαιούται αυτός ο ΛΑΟΣ η ΟΜΟΝΟΙΑ θα ήταν κάθε χρονιά πρωταθλήτρια και στους ομίλους. Δυστυχώς όμως απέχουμε από αυτή την ιδανική κατάσταση και ο κόσμος πρέπει να βρει τα κίνητρα (όπως το να γίνει μέλος) για να μείνει κοντά.

Να σημειωθεί επειδή έγινε μεγάλος λόγος μετά το ματς περί του θέματος, ότι η ηγεσία της ΘΥΡΑΣ 9 έκανε μεγάλες προσπάθειες να μην ριχθούν αντικείμενα και να μην διακοπή το ματς και είναι εις γνώση της διοίκησης.