Home TOP NEWS Εκμεταλλευτείτε την ηρεμία

Εκμεταλλευτείτε την ηρεμία

Πολλά χαμόγελα μπορούσε να δει κάποιος στα αποδυτήρια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με το τέλος του παιχνιδιού κόντρα στην Ανόρθωση. Ξεκάθαρα οι ποδοσφαιριστές μας με τη νίκη τους κατάφεραν να αποβάλουν ένα πολύ μεγάλο κομμάτι πίεσης που είχε δημιουργηθεί με τις εμφανίσεις τους σε προηγούμενες αγωνιστικές. Μετά τον Απόλλωνα βέβαια, όπου η ΟΜΟΝΟΙΑ έδειξε σημάδια βελτίωσης, υπήρχε αυτοπεποίθηση, όλοι όμως ήξεραν πως έπρεπε να έρθει και αποτέλεσμα για να ηρεμήσουν.


Αυτό που καλούνται τώρα να κάνουν ο Κάρβερ και οι παίκτες του είναι να εκμεταλλευτούν την ηρεμία που έφερε το τρίποντο και να χτίσουν σε αυτήν. Δεν θα πούμε το κλασσικό “το πρόγραμμα προσφέρεται για σερί” πρώτον γιατί έχουμε ήδη χάσει βαθμούς από μικρότερες ομάδες και δεύτερον γιατί εύκολα ματς δεν υπάρχουν. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι που πρέπει να διευκολύνει τη θέση της, δουλεύοντας σκληρά στις προπονήσεις απαλλαγμένη από ένα μεγάλο κομμάτι άγχους, βελτιώνοντας την απόδοση της ακόμα περισσότερο και κυρίως, παίρνοντας συνεχόμενες νίκες.

Απαιτήσεις εξακολουθούν να υπάρχουν και πάντα θα υπάρχουν. Σε μια μεγάλη ομάδα πάντα τα θέλω θα είναι περισσότερα από τα μπράβο. Φανταστείτε όμως πως θα συζητούσαμε σήμερα αν η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν κέρδιζε. Έγινε ένα σημαντικό βήμα μπρος τα μπρος, έχουμε αρκετά περισσότερα να κάνουμε, κάπως πιο ήρεμοι πλέον συνεχίζουμε.