Home TOP NEWS Έξι ματς, 9 γκολ!

Έξι ματς, 9 γκολ!

 


Οι αμυντικές αδυναμίες και τα κενά φάνηκαν από την αρχή της σεζόν, από τα ευρωπαϊκά παιγνίδια για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Οι αριθμοί άλλωστε μιλούν από μόνοι τους… Έξι παιγνίδια στο πρωτάθλημα, παραβιάστηκε η εστία της και στα έξι, με αποτέλεσμα να δεχτεί ήδη 9 γκολ (!). Τέσσερις αγώνες στην Ευρώπη, μόνο στον ένα δεν δέχτηκε γκολ. Αν κοιτάξει κανείς πόσες τελικές κάνει ο αντίπαλος (συνήθως είναι πολλές), εύκολα αντιλαμβάνεται ότι το πρόβλημα είναι πολύ μεγάλο. Κι είναι αλήθεια ότι αυτή η εικόνα δεν ταιριάζει και δεν αρμόζει στην ιστορία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ…

Της Στέλλας Σωκράτους, sport-fm.com.cy

Να σημειώσουμε ότι τα 9 γκολ παθητικό στις 6 πρώτες αγωνιστικές αποτελούν αρνητική επίδοση. Είναι ο χειρότερος απολογισμός, τουλάχιστον τα 10 τελευταία χρόνια. Η δεύτερη χειρότερη επίδοση σε αυτή τη δεκαετία είναι την περίοδο 2010-11 όταν στα πρώτα 6 ματς δέχθηκε 7 γκολ το «τριφύλλι». Συνήθως δέχεται από 3 έως 6 γκολ.

Εδώ είναι που χρειάζεται λοιπόν την μεγαλύτερη βελτίωση η ομάδα, στο ανασταλτικό κομμάτι και εδώ είναι που χρειάζεται να γίνει περισσότερη δουλειά. Είναι αντιληπτό ότι υπάρχουν αδυναμίες και δεν είναι εύκολο να διορθωθούν κάποια πράγματα τόσο… απλά, αλλά θα πρέπει να βρεθεί ο τρόπος για να υπάρχει μια καλύτερη αμυντική λειτουργία της ομάδας και να μην δέχεται συνεχώς… τζάμπα τέρματα.