Home TOP NEWS Κάρβερ: “Παράξενο και δύσκολο χωρίς κόσμο”

Κάρβερ: “Παράξενο και δύσκολο χωρίς κόσμο”

 


Δύσκολο ήταν για τους παίκτες του να κρατήσουν ρυθμό χωρίς τον κόσμο, δήλωσε απόψε ο Τζον Κάρβερ. Ικανοποιημένος ο Άγγλος προπονητής, μίλησε για τις δυσκολίες που είχε κατά τη διάρκεια της βδομάδας και τόνισε τη σημαντικότητα της νίκης.

Κάρβερ: – Πρώτα από όλα, είναι παράξενο να παίζεις σε άδειο γήπεδο. Όταν ήρθα εδώ μίλησα για το 12ο μας παίκτη και σήμερα έλειπε, είναι δύσκολο και για τις δυο ομάδες αλλά κυρίως για μας να κρατάμε ρυθμό χωρίς κόσμο. Το κάναμε στο πρώτο μέρος μέχρι να σκοράραμε. Όταν σκοράραμε άρχισαν οι λάθος επιλογές. Ανεβήκαμε ξανά και σκοράραμε 2ο γκολ που ήταν δίκαιο αποτέλεσμα. Δεχθήκαμε γκολ νωρίς στο β΄ημίχρονο. Είχαμε και μεις δύσκολη εβδομάδα με τραυματισμούς δυο παικτών, είχαμε τις δικές μας ανησυχίες. Άφησα το Φάνο έξω γιατί ένιωθα πως χρειαζόταν διάλειμμα. Ήθελα να τον προστατεύσω γιατί είναι σημαντικός για το μέλλον της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και της Εθνικής. Είχαμε προβλήματα με τον Κλέιτον και τον Μαργκάσα, αλλά κερδίσαμε. Είναι σημαντικό για την ΟΜΟΝΟΙΑ γιατί έχουμε άλλο ένα βατό παιχνίδι και μετά ακολουθούν τα ντέρμπι. Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Άρη και το Νίκο, μακάρι η ομάδα του να του δώσει την ευκαιρία στο πάγκο γιατί το αξίζει, ακούω πως έχει καλό όνομα.

Αντρέου (Άρης): – Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για μας με την αποχώρηση του προπονητή και το κύπελλο. Είδαμε την εξαιρετική εμφάνιση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ την περασμένη εβδομάδα, ειδικά το πρώτο ημίχρονο και τις αδυναμίες της στο δεύτερο. Ήρθαμε με δυο πλάνα, θέλαμε να δώσουμε χώρο και κατοχή στην ΟΜΟΝΟΙΑ, να κρατήσουμε το μηδέν και στο β’ μέρος θα χτυπούσαμε το παιχνίδι. Δυστυχώς ενώ κατά κάποιο τρόπο κρατούσαμε τους επιθετικούς μακριά, δεχθήκαμε δυο γκολ και έπρεπε να βγούμε μπροστά. Εφαρμόσαμε το β’ κομμάτι του πλάνου μας. Πιστεύω πως για ένα διάστημα είμαστε καλοί, κάναμε γκολ, είχαμε ευκαιρία να κάνουμε το 2-2 και το πληρώσαμε με 3ο γκολ. Πιστεύω είχαμε πέναλτι αν και θέλω να το δω στη τηλεόραση. Καλή συνέχεια στην ΟΜΟΝΟΙΑ.