Home TOP NEWS Κερδίστε τον κόσμο σας!

Κερδίστε τον κόσμο σας!

 


Τις τελευταίες μέρες ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ άρχισε να ζεσταίνεται. Ετοιμάζει μάλιστα δυναμικό παρόν στο αυριανό παιχνίδι με την Νέα Σαλαμίνα. Το Στάδιο “Αμμόχωστος” θα μας νιώσει για τα καλά και λόγω της δομής του, μπορούν να στηθούν πολύ καλές κερκίδες. Ο κόσμος θα κάνει το πρώτο βήμα για τη νίκη, οι ποδοσφαιριστές καλούνται να κάνουν το επόμενο, το πιο σημαντικό. Να φύγουν από μια δύσκολη έδρα με το τρίποντο, να δουν με περισσότερη αισιοδοξία την συνέχεια.

Κατακρίβιαν έχουν να κερδίσουν πολύ περισσότερα από τρεις βαθμούς. Περισσότερα ακόμα και από την δυναμική. Με καλή εμφάνιση και πειστική εμφάνιση, μπορούν να αρχίσουν να κερδίζουν σιγά σιγά και τον κόσμο. Η παρουσία του ΛΑΟΥ στα μέχρι τώρα παιχνίδια ήταν καλή για κυπριακά δεδομένα, πενιχρή για τα δικά μας ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΑ. Κι αυτοί που πάνε, ακόμα δεν έχουν πειστεί για το πόσο μακριά μπορεί να πάει η ομάδα. Μια καλή εμφάνιση, ένα πειστικό διπλό, είναι ικανό να επαναφέρει την πίστη.

Ειδικά από τη στιγμή που το παιχνίδι με τη Σαλαμίνα ακολουθούν δυο βατά. Είναι ιδανική ευκαιρία για την ΟΜΟΝΟΙΑ να κτίσει τη δυναμική που απέτυχε να φτιάξει στις πρώτες πέντε αγωνιστικές. Στα πόδια των παικτών μας είναι και μόνο.