Home TOP NEWS Να μην επηρεάσει την προσπάθεια για μέλη

Να μην επηρεάσει την προσπάθεια για μέλη

Όπως είναι απόλυτα φυσιολογικό, η ήττα από τον Απόλλωνα έφερε απογοήτευση στις τάξεις του κόσμου. Από το γήπεδο περνάει η ψυχολογία του κόσμου και είναι λογικό, ποδόσφαιρο θέλουμε να βλέπουμε. Απλά αυτή τη δεδομένη στιγμή, η ήττα ήρθε χρονικά ταυτόχρονα με την προσπάθεια που γίνεται μέσω της εκστρατείας εγγραφής μελών. Πρέπει όσο μπορούμε να τα διαχωρίσουμε μες το μυαλό μας και αυτή να παραμείνει ανεπηρέαστη.


Μέσω των μελών είναι που θα προχωρήσει το σωματείο, μέσω των μελών είναι που θα δυναμώσει, μέσω της ιδιότητας του ως μέλος, μπορεί άλλωστε να εκφράσει οποιαδήποτε άποψη έχει για τους χειρισμούς που γίνονται. Δεν επηρεάζει μόνο την ποδοσφαιρική χρονιά που διανύουμε η εκστρατεία και η μαζικότητα των εγγραφών, επηρεάζει γενικότερα το μέλλον του σωματείου, όλα τα επόμενα χρόνια. Αν δεν κάνουμε τώρα μεγάλο αριθμό νέων μελών που βλέπουμε τόσα πράγματα να βελτιωθούν πότε θα κάνουμε;

Αφού αγγίξαμε το θέμα των μελών, να πούμε πως αρκετοί φίλοι τονίζουν πως θα έπρεπε να υπάρχει και διαδικασία online αίτησης με άμεση έγκριση. Κάποιος που δίνει μπροστά ένα ποσό και που δεσμεύεται να συνεχίσει να το δίνει για να έχει φωνή στα κοινά του σωματείου, πρέπει να γίνεται αποδεκτός χωρίς χρονοτριβή και πολλές διαδικασίες.