Home TOP NEWS Να ξεκινήσει άμεσα τη μηχανή

Να ξεκινήσει άμεσα τη μηχανή

Το έργο το έχουμε δει πολλές φορές τα τελευταία χρόνια. Άσχημο ξεκίνημα, αρκετοί βαθμοί απόσταση από την κορυφή, αναθεώρηση στόχων. Γύρω στα Χριστούγεννα, με την πίεση να μειώνεται σε μεγάλο βαθμό, οι μηχανές ξεκινούν, η ΟΜΟΝΟΙΑ ξεκινάει “αντεπίθεση”, η οποία φυσιολογικά είναι ανεπαρκής να ανατρέψει την βαθμολογική διαφορά. Στο τέλος αναρωτιόμαστε “πόσο ψηλά θα μπορούσαμε να φτάσουμε αν οι μηχανές ξεκινούσαν πιο νωρίς”.


Το ερώτημα όλες τις προηγούμενες χρονιές αλλά και αυτή που διανύουμε, είναι “θα μπορούσαν οι μηχανές να ξεκινήσουν νωρίτερα, όταν το σίδερο βράζει και η πίεση ξεχωρίζει τους μεγάλους από τα παιδάκια;”. Γιατί αλλιώς είναι να παίζεις για την κορυφή του βάθρου κι αλλιώς απλά για να παίξεις μπαλίτσα και να φτάσεις την Ευρώπη. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ετοιμάζεται να μπει στο πιο δύσκολο κομμάτι του πρώτου γύρου και καλείται να απαντήσει για όλους μας το ερώτημα που θέσαμε. Μπορεί;

Προφανώς οι αδυναμίες μας είναι εκεί, υπαρκτές. Τέτοιες έχουν όλοι όμως και το ζήτημα είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ να σουλουπώσει τις δικές της μέχρι να τις διορθώσει. Αν η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει τις δυνατότητες να κοιτάξει πιο ψηλά, να στοχεύσει κάτι καλύτερο, είναι ώρα να ξεκινήσει τη μηχανή της. Αλλιώς η ιστορία θα επαναληφθεί και δεν αποκλείεται με πιο σοβαρές βαθμολογικές συνέπειες.