Home ΚΥΠΡΟΣ Παναγή: «Δουλειά μας είναι να προετοιμαζόμαστε όσο πιο καλά μπορούμε για κάθε...

Παναγή: «Δουλειά μας είναι να προετοιμαζόμαστε όσο πιο καλά μπορούμε για κάθε αγώνα»

 


Τη δυσκολία του αγώνα κόντρα στην Εθνική Ελλάδας αναγνώρισε με δηλώσεις του στα ΜΜΕ, πριν τη προπόνηση της Τρίτης, ο Κωνσταντίνος Παναγή. Ο διεθνής τερματοφύλακας του τριφυλλιού εξέφρασε παράλληλα την αισιοδοξία του πως η Κύπρος μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”.

Αναλυτικά ο πορτιέρο της Εθνικής Ανδρών είπε: «Μας περιμένουν δύο δύσκολοι αγώνες. Σε αυτό το επίπεδο, χρειάζεται αποφασιστικότητα και συγκέντρωση για ενενήντα λεπτά. Χρειάζεται σωστή προετοιμασία σε όλα τα επίπεδα. Ο προπονητής μας έχει δείξει ότι εμπιστεύεται τους νέους ποδοσφαιριστές και προσπαθεί να το συνδυάσει αυτό με την εμπειρία που έχουν κάποιοι άλλοι ποδοσφαιριστές και θεωρώ ότι πάμε καλά σε αυτό το επίπεδο. Η δική μας δουλειά είναι να προετοιμαζόμαστε όσο πιο καλά μπορούμε για κάθε αγώνα, διεκδικώντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Δηλώσεις έκαναν ακόμη δύο διεθνείς με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρα μας, εκφράζοντας επίσης την αισιοδοξία τους για καλό αποτέλεσμα στον αγώνα με αντίπαλο την Ελλάδα. Ο Ανδρέας Αβραάμ, που αγωνίζεται φέτος στη Σούπερ Λιγκ ανέφερε: «Στόχος μας στους δύο επόμενους αγώνες με Ελλάδα και Βοσνία να έχουμε βαθμολογικό κέρδος. Αρχίζοντας από τον αγώνα με την Ελλάδα, ξέρουμε τι θα συναντήσουμε και έχουμε στόχο να παρουσιάσουμε ότι καλύτερο μπορούμε, για το βαθμολογικό κέρδος. Η ομάδα μας έχει δείξει ότι μπορεί να δει τον κάθε αντίπαλο στα μάτια.

Ήδη αρχίσαμε δουλειά για τον αγώνα με την Ελλάδα και αν κάνουμε αυτά που ζητά ο προπονητής μας, μπορούμε να έχουμε κέρδος. Θα αγωνιστούν δύο καλές Εθνικές ομάδες και πιστεύω πως αν εμείς είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι, μπορούμε για θετικό αποτέλεσμα».

Με τη σειρά του ο Κωνσταντίνος Λαΐφης είπε: «Πρώτα βλέπουμε τον αγώνα με την Ελλάδα και μετά θα ασχοληθούμε με τη Βοσνία. Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι αυτό με την Ελλάδα. Μας περιμένει δύσκολη αποστολή, όμως εμείς πρέπει να κάνουμε αυτό που ξέρουμε, διεκδικώντας το καλύτερο.

Είναι θετικό το ότι έχουμε αρκετούς ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο εξωτερικό και πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει. Έχουμε ένα πολύ καλό σύνολο στην Εθνική, ικανό να διεκδικήσει το βαθμολογικό κέρδος. Έχουμε τις δυνατότητες, ακόμη και για το διπλό».