Home TOP NEWS “Πόσο Έλληνες είναι;”

“Πόσο Έλληνες είναι;”

 


Με αφορμή το ντόρο που δημιουργήθηκε μετά από ανάρτηση οπαδών του Αποέλ περί “πραγματικής εθνικής” αλλά και τη γενικότερη τάση των οπαδών του αιωνίου μας να οικειοποιούνται καταστάσεις, μέλος της γραμματείας της ΘΥΡΑΣ 9 τοποθετήθηκε, βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους.

Δείτε την τοποθέτηση πιο κάτω:

Σπάνια ασχολούμαι με τους ανύπαρκτους πορτοκαλί συμπολίτες μου αλλά σήμερα θα κάνω μια εξαίρεση. Μετά την χτεσινή τους τοποθέτηση για υποστήριξη της Εθνικής Ελλάδας στον αγώνα ενάντια στην Εθνική Κύπρου απόδειξαν για ακόμα μια φορά το πόσο κόμπλεξ έχουν να το παίξουν υπερ-Έλληνες.

Πόσο Έλληνες είναι όμως:
Οι Ελληναράδες που έκαναν την Ελληνική σημαία κουρελόπανο στα γήπεδα?
Οι Ελληναράδες που βρίζουν εν χορό το κατεχόμενο Βαρώσι?
Οι Ελληναράδες που σηκώνουν περήφανα τις σβάστικες στην κερκίδα τους αδιαφορώντας για τα εκατομμύρια Ελλήνων νεκρών από τον Χιτλεροφασισμό?
Οι Ελληναράδες που σηκώνουν πανό εναντίων των προσφύγων αδιαφορώντας για τους εκατομμύρια Έλληνες πρόσφυγες?
Οι Ελληναράδες που κτυπούν μετανάστες έξω από το σωματείο τους ξεχνώντας ότι ακόμα και σήμερα Έλληνες φεύγουν στην ξενιτιά για ένα καλύτερο μέλλον?
Οι Ελληναράδες που έτρεξαν να βγάλουν πανό υποστήριξης των Ουκρανών ακροδεξιών και στο τέλος όταν οι φασίστες πήραν την εξουσία πέρασαν νόμους ενάντια στην Ελληνική μειονότητα της Ουκρανίας?
Οι Ελληναράδες που θυμούνται και εκμεταλλεύονται την ορθοδοξία μόνο για να γλύψουν Σέρβους και Ρώσους οπαδούς μήπως και την βγάλουν καθαρή στα ταξίδια τους?
Οι Ελληναράδες που επιτίθονται σε ανυπεράσπιστες Τουρκοκύπριες αλλά τρέχουν να αγοράσουν από τα κατεχόμενα τις τούρκικες φωτοβολίδες?
Αυτά και άλλα πολλά για τους Ελληναράδες. Καμιά σχέση δεν έχουν οι απόγονοι των ταγματασφαλιτών και τον δωσίλογων με την Ελλάδα που γέννησε την δημοκρατία και την πότισε με το αίμα του Ελληνικού λαού στον τοίχο της Καισαριανής και στην πύλη του Πολυτεχνείου.
Από την άλλη ο Λαός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με μπροστάρη την ΘΥΡΑ 9 απόδειξε πάμπολλες φορές ότι είναι δίπλα στον αγωνιζόμενο λαό της Ελλάδας. Εράνοι, πορείες, τρόφιμα και πανό επιστρατεύτηκαν για να στηρίξουμε την Ελλάδα και για να δείξουμε την αλληλεγγύη μας στον Ελληνικό λαό.
Βεβαίως εμείς ποτέ δεν ζητήσαμε παράσημα εθνικοφροσύνης αυτά τα αφήνουμε για τους Ελληναράδες.

Υ.Γ – Δεν μου αρέσει να γράφω μόνο αυτά που με συμφέρουν. Όλοι ξέρουν για το κάψιμο της Ελληνικής σημαίας στην κερκίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ επίσης όμως ξέρουν όλοι ότι δεν ήταν τίποτα παραπάνω από μια βλακώδη κίνηση για αυτό και εδώ και πολλά χρόνια δεν έχουν παρουσιαστεί τέτοια φαινόμενα. Σκοπό είχε τότε να ενοχλήσει τους απέναντι που το έπαιζαν υπερ-Έλληνες και όχι οτιδήποτε άλλο, φυσιολογικά όμως ενόχλησε πολλούς παραπάνω. Η δράση του Λαού της ΟΜΟΝΟΙΑΣ γνωστή παντού, την ανάλυσα και πιο πάνω όσον αφορά την Ελλάδα, την ίδια και περισσότερη δράση έχουμε και για οποιοδήποτε λαό έχει ανάγκη. Εμείς θα συνεχίσουμε την δράση μας χωρίς να ψάχνουμε επιβεβαίωση και θα αφήσουμε τους φασίστες να ψάχνουν για φωτογραφίες καμένης σημαίας προ δεκαετίας μήπως και βρουν κάτι να μας κατηγορήσουν.