Home TOP NEWS Στοπ στους καλοθελητές

Στοπ στους καλοθελητές

Ξεκινάμε με το αυτονόητο, όσα έγιναν στο Τσίρειο είναι καταδικαστέα και σίγουρα δεν προσφέρουν κάποια υπηρεσία. Το σωματείο μας μετράει τα κουκιά του στο τέλος κάθε μήνα για να βγαίνει από πάνω και σίγουρα δεν έχει λεφτά για πέταμα. Όλοι μας πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να προστατεύουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ και όχι να την φέρνουμε σε δύσκολη θέση. Και αγωνιστικά, το γεγονός πως η ομάδα θα παίξει χωρίς κόσμο κόντρα στον Άρη, δυσκολεύει την κατάσταση.


Από κει και πέρα, έχει αρχίσει προσπάθεια από κάποιους (εκτός ΟΜΟΝΟΙΑΣ και το τονίζουμε) να στοχοποιήσουν τους οργανωμένους για όσα συνέβηκαν. Πληροφορούμε λοιπόν τους καλοθελητές, πως τα μέλη της γραμματείας της ΘΥΡΑΣ 9 έκαναν ότι μπορούσαν για να μην διακοπεί το παιχνίδι και το γεγονός είναι εις γνώση του Δ.Σ., που δεν ανέφερε ΘΥΡΑ 9 στην ανακοίνωση. Δεν μπορούν να ελέγχονται οι πάντες, ειδικά όταν ακόμα και κόσμος μεγαλύτερος σε ηλικία έβραζε από το αποτέλεσμα και ζητούσε από τους νεαρότερους να διακόψουν το ματς.

Αυτή η τελευταία πρόταση πάντως είναι πολύ σημαντική. Ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μοιάζει γενικώς με ηφαίστειο και η ψυχολογική του κατάσταση δεν μπορεί να υποτιμηθεί. Το Δ.Σ. πρέπει να βρει τους τρόπους να ηρεμήσει τον κόσμο και θεωρούμε πως οι συγκεντρώσεις που έχουν προγραμματιστεί είναι καλή ευκαιρία. Θα μας πείτε τώρα, καλύτερος τρόπος να ηρεμήσουμε όλοι είναι να παίξει μπάλα η ΟΜΟΝΟΙΑ. Πρέπει όμως να βρούμε την ηρεμία μας ανεξάρτητα από αυτό.