Home TOP NEWS Θα καταφέρει να δημιουργήσει κορμό;

Θα καταφέρει να δημιουργήσει κορμό;

 


Εδώ και μια πενταετία τουλάχιστον, στην ΟΜΟΝΟΙΑ βλέπουμε κάθε καλοκαίρι ράβε ξήλωνε. Φεύγουν λίγο πολύ δεκαπέντε παίκτες, έρχονται άλλοι τόσοι, για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα ψαχνόμαστε και γύρω στον Οκτώβριο λέμε πως “η ομάδα θέλει χρόνο”. Θα μας πείτε τώρα, τι νόημα υπάρχει να ανοίγουμε τέτοιο θέμα μήνα Οκτώβριο; Το κάνουμε γιατί πολύ συχνά γίνεται λόγος για ένα πλάνο διετίας το οποίο πρέπει να κριθεί σε βάθος χρόνου. Ε για να έχει κάποιες πιθανότητες να παρουσιάσει κάτι καλύτερο από αυτό που είδαμε ως τώρα, πρέπει η ομάδα να δημιουργήσει επιτέλους ένα κορμό.

Ότι το τωρινό ρόστερ μας έχει αδυναμίες, είναι δεδομένο και φαίνεται άλλωστε στο γήπεδο. Τον Γενάρη το ρόστερ χρειάζεται ενίσχυση σε συγκεκριμένες θέσεις και κατά την ταπεινή μας άποψη η ΟΜΟΝΟΙΑ ήδη πρέπει να είναι στο ψάξιμο. Από κει και πέρα, τους όποιους ποιοτικούς παίκτες έχει πρέπει να τους διατηρήσει.  Να μην χάσει ούτε και ένα από αυτούς που δείχνουν πως μπορούν να βοηθήσουν. Ούτε για μεταγραφή, ούτε επειδή είχε ρήτρα, ούτε για οποιονδήποτε άλλο λόγο. Για να μιλάμε για κορμό άλλωστε, πρέπει ξένοι και Κύπριοι να είναι τουλάχιστον 15 και όλοι ποιοτικοί. Αν χάσουμε για παράδειγμα τον Ντάρμπισαϊαρ (μιας και χάνουμε κάθε χρόνο τον πρώτο μας σκόρερ) τι το συζητάμε;

Το ποιοι μπορούν να βοηθήσουν και πρέπει να μείνουν, θα φανεί καλύτερα μες τη χρονιά, είμαστε στην 6η αγωνιστική. Ο μόνος λόγος που γίνεται αυτό το άρθρο είναι γιατί τα περί κορμού, τα ακούσαμε πολλές φορές και στο τέλος φτάνουμε να σκαρτάρουμε όλο το ρόστερ και να φέρνουμε καινούριο. Αν θα αλλάξει κάτι φέτος, αν μπορεί να αλλάξει, θα το δείξει μόνο ο χρόνος.