Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Βάζει σορτσάκι και αθλητικά ο Νταμπίζας

Βάζει σορτσάκι και αθλητικά ο Νταμπίζας

Τα παλιά θα θυμηθεί σήμερα ο Νίκος Νταμπίζας, που βρίσκεται στο Νιούκαστλ για να συμμετέχει σε φιλικό μεταξύ θρύλων της πρώην ομάδας του και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο αγώνας έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και τα έσοδα θα μπουν στα ταμεία του ιδρύματος που διατηρεί ο Σίρερ, ο οποίος διοργανώνει το φιλικό, ενώ το παρόν του θα δώσει και ο Τιμούρ Κετσμπάια.


Το event έχει σημαντικό ιστορικό υπόβαθρο. Η ομάδα του Νταμπίζα με τον Ελλαδίτη βασικό, πριν από 20 χρόνια είχε πετάξει στους 5 ουρανούς την τεράστια Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κερδίζοντας την με 5-0, με προπονητή το Κέβιν Κίγκαν. Η Νιούκαστλ με το φιλικό αυτό, θα τιμήσει εκείνη την ιστορική βραδιά της.

Ο ίδιος ο Σίρερ δεν μπορεί να αγωνιστεί λόγω σοβαρών προβλημάτων στα γόνατα, οπότε θα είναι προπονητής της Νιούκαστλ, παρέα με τον Λες Φέρντιναντ που είχε κάνει σπουδαία καριέρα κυρίως με τη φανέλα της Τότεναμ. Το ματς θα γίνει στο «Kingston Park Stadium» στις 15:30 και η τιμή εισόδου ορίστικε στις 10 στερλίνες. Ο Νταμπίζας πάντως είναι ακόμα σε εξαιρετική φυσική κατάσταση και αναμένεται να ξεχωρίσει.