Home TOP NEWS Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Αγκουιάρ

Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Αγκουιάρ

Bruno-Aguiar (3)


Την απόφαση να αποσυρθεί από την ενεργό δράση πήρε ο Μπρούνο Αγκουιάρ. Ο Πορτογάλος μετά την ΟΜΟΝΟΙΑ, στην οποία ήρθε το Καλοκαίρι του 2009 και έφυγε το Γενάρη του 2014, επέστρεψε στην πατρίδα του και έπαιξε με την Οριεντάλ. Στη μεγάλη καριέρα του κατέκτησε τίτλους με την Μπενφίκα στην οποία υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο, ένα Κύπελλο Σκωτίας με την Χαρτς, όπως επίσης Πρωτάθλημα, δύο Κύπελλα και δύο Σούπερ Καπ με την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Στην πρώτη του χρονιά με το τριφύλλι στο στήθος έπαιξε σε 15 αγώνες Πρωταθλήματος βοηθώντας την ομάδα μας να κατακτήσει τον τίτλο. Τις δύο επόμενες σεζόν είχε συνολικά 37 συμμετοχές στο Πρωτάθλημα, ενώ στο Κύπελλο ήταν από τους βασικούς συντελεστές που έφεραν δύο τίτλους σε ισάριθμους τελικούς. Στο αρχικό σχήμα τόσο το 2011 όσο και το 2012 βοήθησε την ΟΜΟΝΟΙΑ να σηκώσει την κούπα. Μάλιστα στον τελικό του 2011 ευστόχησε στη διαδικασία των πέναλτι. Την περίοδο 2012-13 αγωνίστηκε σε 13 παιχνίδια, ενώ την επόμενη χρονιά πήρε χρόνο σε λιγότερο από 10 αγώνες και αποχαιρέτησε την ομάδα το Γενάρη του 2014.

Σε αυτά τα τεσσεράμισι χρόνια στην ΟΜΟΝΟΙΑ πέρασε πολλά, είχε χαρές, έζησε λύπες, έκανε φίλους και γενικά άφησε το στίγμα του στο σύλλογο. Μάλιστα φόρεσε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού!

Στην ανακοίνωση του ότι σταματάει το ποδόσφαιρο, θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους συνεργάστηκε τόσα χρόνια. Όπως τονίζει, νιώθει πως ήρθε η στιγμή να κρεμάσει τα παπούτσια. Προσθέτει ακόμη, πως θα θυμάται τους συλλόγους με τους οποίους αγωνίστηκε και μάζεψε πολλές αναμνήσεις!

Ευχαριστούμε για την προσφορά σου στο σύλλογο Μπρούνο, ότι καλύτερο σε σένα και την οικογένεια σου!

https://www.youtube.com/watch?v=FLmLVLTtg30

brunocup2011 (2)brunocup2011 (1)