Home TOP NEWS Η δυναμική κτίζεται με μεγάλες νίκες

Η δυναμική κτίζεται με μεγάλες νίκες

“Δεν είναι κριτήριο τα επόμενα παιχνίδια. Φιλοσοφία μας είναι τα συμπεράσματα να τα βγάζουμε με ένα μεγάλο δείγμα. Η ομάδα θα κριθεί σε ένα μεγαλύτερο πλαίσιο και όχι σε 2-3 παιχνίδι. Αυτά τα παιχνίδια είναι μια ευκαιρία για να διεκδικήσουμε καλύτερο πλασάρισμα στην βαθμολογία.” 


Αυτά δήλωσε χθες ως όφειλε ο Αντρέας Δημητρίου, όταν ρωτήθηκε για τα τρία συνεχόμενα ντέρμπι που έχει στο πρόγραμμα της η ΟΜΟΝΟΙΑ. Λέμε ως όφειλε γιατί σαφώς και δεν θα μας δώσουν το πρωτάθλημα τρεις νίκες και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να παρασυρθούμε σε τέτοια περίπτωση, ενώ στο (απευκταίο) σενάριο των τριών ηττών, θα πρέπει να βρούμε τη δύναμη να κυνηγήσουμε την άνοδο ως το τέλος. Την ίδια στιγμή όμως, δεν υπάρχει κανείς στην ΟΜΟΝΟΙΑ που να μην γνωρίζει τη σημασία των ντέρμπι που έχουμε μπροστά μας.

Η δυναμική, την οποία η ΟΜΟΝΟΙΑ ψάχνει από την αρχή της χρονιάς, κτίζεται με νίκες σε ντέρμπι. Αυτές είναι που πείθουν τους οπαδούς για την προοπτική της ομάδας, ενώ αφήνουν πίσω και ένα ανταγωνιστή. Πολλές φορές λέμε πως τα πρωταθλήματα τα κερδίζει εκείνος που καθαρίζει τα μικρά παιχνίδια, όμως στα μεγάλα μια ομάδα τονώνει την αυτοπεποίθηση της και οπλίζεται με δύναμη για τη συνέχεια. Πάμε στα ντέρμπι με δύναμη και αποφασιστικότητα λοιπόν, γνωρίζοντας πως στο τέλος της ημέρας δεν θα κρίνουν πρωταθλητή, αλλά μπορούν να μας καταστήσουν για τα καλά διεκδικητές.