Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Επιστροφή στη δουλειά, έρχονται ντέρμπι

Επιστροφή στη δουλειά, έρχονται ντέρμπι

 


Από την Τρίτη το προπονητικό κέντρο της ομάδας μας ζωντανεύει ξανά, με τους παίκτες να ξεκινούν και πάλι προπονήσεις για τις υποχρεώσεις της ομάδας μας. Οι Καρλίτος, Χριστοφή και Παναγή, ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με τις Εθνικές και επιστρέφουν στο Γέρι ενώ μετά το φιλικό της Ελπίδων κόντρα στη Μάλτα, θα επιστρέψουν και οι Κατελάρης και Φραγκέσκου.

Οι μη διεθνείς είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν για ένα διήμερο με κάποιους από αυτούς μάλιστα να κάνουν γρήγορα ταξίδια για να δούνε τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Από αύριο όμως αλλάζει η καθημερινότητα τους αφού η προσοχή όλων στρέφεται στο ντέρμπι με την ΑΕΚ Λάρνακας.

Θα είναι ένας δύσκολος μήνας γεμάτος προκλήσεις και ο Τζον Κάρβερ αναμένεται να ζητήσει σοβαρότητα και αφοσίωση κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Δυστυχώς ο Άγγλος προπονητής πρέπει να προετοιμάσει την ομάδα του χωρίς να υπολογίζει στον τιμωρημένο Κωνσταντίνο Παναγή και στον τραυματία Τζέο Φλόρες. Κάποια μικροπροβλήματα που αντιμετώπισαν άλλοι ποδοσφαιριστές δεν θα τους κρατήσουν ξανά εκτός.

Δείτε εδώ τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας μας.