Home TOP NEWS «Κοιτάζουμε μπροστά, η ομάδα δεν έχει να φοβηθεί τίποτα»

«Κοιτάζουμε μπροστά, η ομάδα δεν έχει να φοβηθεί τίποτα»

 


Για τα όσα άφησε πίσω του το ντέρμπι μίλησε ο Ανδρέας Δημητρίου στο ραδιόφωνο Super ΣΠΟΡ. Αναλυτικά οι δηλώσεις από τον εκπρόσωπο Τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ:

Για την ήττα στο ντέρμπι με την ΑΕΛ: «Το αποτέλεσμα δεν ικανοποιεί μια ομάδα με το εκτόπισμα και την ιστορία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ήταν ένα δυνατό ντέρμπι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Μας αδικεί το αποτέλεσμα. Φτιάξαμε κλασικές ευκαιρίες για γκολ αν ήμασταν εύστοχοι θα φεύγαμε με το “τρίποντο”. Ο ισορροπίες στο ποδόσφαιρο είναι λεπτές και οι λεπτομέρειες μπορεί να γείρουν εις βάρος σου, κάτι που έγινε με εμάς. Γνωρίσαμε την άγρια ομορφιά του ποδοσφαίρου. Υπάρχουν δύο φάσεις που συζητήθηκαν, το γκολ της ΑΕΛ που φαίνεται να σημειώθηκε από θέση οφσάιντ και μια αντιαθλητική ενέργεια που έγινε εις βάρος του Κωνσταντινίδη. Το παιχνίδι με την ΑΕΛ τελείωσε και κοιτάζουμε μπροστά, η ομάδα απέδειξε ότι δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και έχει την ποιότητα να πάει μακριά. Είμαστε σαφώς βελτιωμένοι, πατάει καλύτερα η ομάδα. Θεωρούμε πως η ομάδα βρίσκεται στο σωστό δρόμο».

Για το ότι πρέπει να είναι και ουσιαστική: «Θα έρθουν και τα αποτελέσματα ήμαστε βέβαιοι για αυτό και η ομάδα θα φτάσει εκεί που θέλουμε. Ο στόχος παραμένει να φτιάξουμε ομάδα κορυφής. Μεθοδικά και με σχέδιο να απαλλάξουμε την ομάδα από εγκλήματα του παρελθόντος. Θέλουμε να κάνουμε πρωταθλητισμό σε σταθερή βάση. Παρά την ήττα συνεχίζουμε με σταθερότητα και συνέπεια».

Για την παρουσία του κόσμου: «Θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο για τη παρουσία που είχε στη Λεμεσό. Πρέπει να τονίσουμε και κάτι σημαντικό, τις αντιδράσεις του κόσμου μας. Ήταν όπως ακριβώς ζητάμε εδώ και καιρό και τους αξίζει ένα μπράβο για τη στάση που κράτησε και το επίπεδο. Απόλυτη ισορροπία στις αντιδράσεις. Αυτό προέρχεται από το γεγονός ότι ο κόσμος βλέπει ην προσπάθεια και σημειώνει την βελτίωση. Κανείς δεν θέλει τις ήττες. Όμως είμαστε ευχαριστημένοι για αυτή την αντίδραση. Ο κόσμος βλέπει αυτό το κάτι που θέλουμε να φτιάξουμε».

Για τους Κατελάρη και Χριστοδούλου: «Να αναφερθώ στον Φάνο Κατελάρη. Η ΟΜΟΝΟΙΑ επενδύει πολλά και αποδίδεται η δέουσα προσοχή. Επειδή έχουν κάνει την εμφάνιση τους δημοσιεύματα περί αδικίας του Φάνου από τον προπονητή, επαναλαμβάνουμε την απόφαση που έχει παρθεί να είναι ειδικής μεταχείρισης. Δεν είναι δυνατό ο προπονητής που ανέδειξε τον Φάνο να θέλει να τον αδικήσει.

Ο Φάνος έχει αγωνιστεί σε σύντομο χρονικό διάστημα αρκετά παιχνίδια με την ΟΜΟΝΟΙΑ και την Εθνική και πρέπει να χωνέψουμε πως στο σύγχρονο ποδόσφαιρο δεν αρκεί η απόδοση στο προηγούμενο παιχνίδι για να είναι κάποιος στην ενδεκάδα. Υπάρχει ιατρική επιστήμη και δεν πρόκειται να αγνοήσουμε οτιδήποτε. Η τεχνική ηγεσία είναι σε συνεννόηση με την ιατρική ομάδα και δεν πρόκειται να ρισκάρει την ομαλή ανέλιξη του ποδοσφαίρου και να θέσουν σε κίνδυνο την υγεία του.

Επίσης για τον Ανδρέα Χριστοδούλου είμαστε περήφανοι για αυτόν. Παρά την άτυχη στιγμή που είχε με την ΑΕΛ, στάθηκε πολύ καλά στα παιχνίδι που πήρε αγωνιστικά λεπτά. Είμαστε σίγουροι πως θα τον βοηθήσουν οι εμπειρίες που κέρδισε από αυτά τα παιχνίδια».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Περιμένουμε τον Βύντρα πως θα είναι ο ποδοσφαιριστής και κατά πόσο θα τον έχουμε στο ντέρμπι. Θέλει ιδιαίτερη προσοχή., Είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Βγάζει τα προγράμματα με υψηλό βαθμό επιτυχίας. Το ιατρικό τιμ έχει υπόψη του τις εξετάσεις που έκανε. Δεν υπάρχουν άλλα αγωνιστικά προβλήματα».

Για τα εισιτήρια: «Περιμένουμε και εμείς ενημέρωση για το θέμα των εισιτηρίων. Ίσως το απόγευμα ή αύριο το πρωί ξεκινούν. Θα υπάρξει ανακοίνωση πιθανότατα εντός της ημέρας. Δεν χρειάζεται κάλεσμα ο κόσμος, θα είναι εκεί. Τρεις γεμάτες κερκίδες και σκεφτόμαστε πως θα κερδίσουμε».

Πηγή δηλώσεων: Sport-fm.com.cy