Home TOP NEWS Κλειδί και το ξέρουν

Κλειδί και το ξέρουν

“Είναι τα τρία παιχνίδια-κλειδιά για την ομάδα. Είμαστε από τώρα έτοιμοι για αυτά τα ματς. Είμαστε έτοιμοι από τώρα, με την έννοια ότι τα περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία.”


Τα πιο πάνω λόγια ανήκουν στον Γκεόργκε Φλορέσκου, που στην προκειμένη περίπτωση αντιπροσώπευε και τους συμπαίκτες του. Ο Ρουμάνος τόνισε ότι ξέρουν πόσο σημαντικά είναι τα επόμενα τρία ματς με ΑΕΚ, ΑΕΛ και Αποέλ. Τόνισε και πως τα περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία. Αυτή την γνώση, και κυρίως αυτή την αδημονία θέλουμε και πρέπει να δούμε και εντός του γηπέδου. Μια ομάδα που να είναι διατεθειμένη να κάνει τα πάντα για να πάρει αυτό που θέλει.

Όπως ξέρουμε εμείς τη σημασία των παιχνιδιών που έπονται, την ξέρουν πάντως και οι αντιπάλοι μας. Για αυτό λοιπόν πρέπει να αποδείξουμε πως η δική μας θέληση, το δικό μας πάθος, τα δικά μας κίνητρα υπερτερούν των δικών τους. Αν είναι να κάνουμε το έξτρα βήμα στη χρονιά και να ανεβάσουμε τον πήχη, αυτά τα “κλειδιά” πρέπει να τα χρησιμοποιήσουμε ένα προς ένα και να ανοίξουμε τις πόρτες προς τα ψηλότερα σκαλοπάτια της βαθμολογίας.