Home TOP NEWS “Κλειδώστε” στην ΑΕΚ

“Κλειδώστε” στην ΑΕΚ

Μεσολαβούν Εθνικές ομάδες και κάτι λιγότερο από δυο εβδομάδες. Η ΟΜΟΝΟΙΑ όμως μπαίνει στο πιο κρίσιμο κομμάτι του πρώτου γύρου το οποίο για ευνόητους λόγους μπορεί να αποβεί και καθοριστικό. Περιθώρια για λάθη δεν υπάρχουν, έτσι πρέπει και οι ποδοσφαιριστές μας να ελαχιστοποιήσουν τα δικά τους μέσα στο γήπεδο. Απαιτείται λοιπόν, απόλυτη συγκέντρωση στον επόμενο αντίπαλο, απόλυτη προσήλωση ταυτόχρονα στον μακροπρόθεσμο στόχο.


Αφού η ΑΕΚ είναι ο πρώτος αντίπαλος, στην ΑΕΚ πρέπει να κλειδώσουν όλοι το μυαλό τους. Από σήμερα κιόλας, ανεξάρτητα από τις οποιεσδήποτε άλλες υποχρεώσεις, οι ποδοσφαιριστές μας πρέπει να κοιμούνται και να ξυπνάνε με το μυαλό στην ομάδα της Λάρνακας. Μια ομάδα που έβγαλε ως τώρα το πιο δύσκολο πρόγραμμα από τους μεγάλους, ουσιαστικά μόνο η ΟΜΟΝΟΙΑ της έμεινε σε ντέρμπι και πάλι είναι στην κορυφή της βαθμολογίας. Και παρέμεινε εκεί, χάρη σε ανατροπή που απαιτούσε μεγάλα ψυχικά αποθέματα.

Με άλλα λόγια, δεν μας παίρνει να σκεφτόμαστε οτιδήποτε άλλο. Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να κάνει την καλύτερη της φετινή εμφάνιση για να κερδίσει. Το ξαναγράψαμε, με εκείνα και με τούτα είναι στην τρίτη θέση, οι επόμενες αγωνιστικές όμως μπορούν να την απογειώσουν ή να την προσγειώσουν ανώμαλα.